Centrum Handlowe Gemini Park

Coś budują? Coś wyburzają? Masz jakieś własne pomysły (nawet futurystyczne)? Tutaj jest miejsce dla ciebie
ODPOWIEDZ

farciarzgilmore
Archont

Post autor: farciarzgilmore »

Keleos, Michał to Imioł :) znakomity tarnowski fotograf :P Ma tylko jedną wadę, strasznie słabo mu idzie gra w basket :D

Autor tematu
imiol
Prytan
Kontakt:

Post autor: imiol »

:)

może 1na1 :]
imi

farciarzgilmore
Archont

Post autor: farciarzgilmore »

Środa godzina 18:00 boisko Orlik przy Szkole podstawowej nr 5 w Tarnowie. Tylko załóż buty do gry w kosza a nie tak jak ostatnio sandałki. :D

Sorry za OFF

Keleos
Rhetor

Post autor: Keleos »

To może i ja przyjdę? Trochę o baskecie wiem ; D

Albo od razu całe FGPO niech się zleci ; )

Autor tematu
imiol
Prytan
Kontakt:

Post autor: imiol »

OK ;] czekam w środę na orliku:)
imi

keszke
Metoikos

Post autor: keszke »

A wie ktoś coś jeszcze na temat pracy w galerii ???
Bo ja póki co byłam na dwóch rozmowach tylko .
jakieś mniejsze sklepy szukają jeszcze pracowników???

Eredhel
Archont

Post autor: Eredhel »

W PUPie są ogłoszenia: 3x KFC, kasjer w TESCO. Pewnie inne też, ale na te zwróciłem uwagę po nazwie ;)
[center]"We're the lucky ones. Don't forget that"
[/center]

Awatar użytkownika

ad2222
Rhetor

Post autor: ad2222 »

Eredhel pisze:3x KFC
Przedwczoraj nawiedzilem KFC przy S1, i nie wiem, czy to dlatego, że knajpa dość mocno oblegana, i idą na ilość, czy może mnie się smaki zmieniły - dość powiedzieć, że to KFC to mocno przereklamowane jest :) - panierka jakaś taka namoknięta, HOT wingsy to tak w rzeczywistości po prostu lekko pikantne wingsy.... nie wiem, chyba się starzeję :)
"Wolę być głupim z nadzieją, niż bez nadziei - niemądrym" Edward 'Dudek' Dziewoński

keszke
Metoikos

Eredhel pisze:W PUPie są ogłoszenia: 3x KFC, kasjer w TESCO. Pewnie inne też, ale na te zwróciłem uwagę po nazwie ;)
ehh dzięki :) kolega pytał się i niecały 1000 netto wychodzi przy całym etacie a praca "taśmowa" :) choć jak się nie ma innej pracy to dobre i tesco , a w kfc to będzie niezłe bieganie , jak patrze na dziewczyny w mc to żal mi ich czasem ...
Dziś dostałam propozycję niezłej i dobrze płatnej jak na nasze warunki pracy , więc z Tarnovii do Gemini się przenoszę w sierpniu :D

Keleos
Rhetor

Post autor: Keleos »

No cóż, raczej na superpłatną, wyjątkowo atrakcyjną pracę poprzez UP to ja bym nie liczył. UP to z reguły ostatnia deska ratunku, a nie giełda miejsc pracy dla biznesmenów.

Awatar użytkownika

defekator
Rhetor

Post autor: defekator »

Keleos pisze:No cóż, raczej na superpłatną, wyjątkowo atrakcyjną pracę poprzez UP to ja bym nie liczył. UP to z reguły ostatnia deska ratunku, a nie giełda miejsc pracy dla biznesmenów.
Dokładnie. Wydaje mi się, że idealny kandydat na pracę z UP powinien być bezrobotny od co najmniej roku, zdesperowany i nie mieć żadnych wymagań zwłaszcza płacowych, chociaż czasem zdarzają się tam wyjątki.

Ps. Wie ktoś może gdzie były zamieszczane ogłoszenia do Castoramy bo znajomy był zainteresowany a nigdzie nie znalazł i przegapił rekrutację (dowiedział się o niej po fakcie przy okazji rozmów w Media Markt)
"Wkrótce Europa przekona się, i to boleśnie, co to są polskie fobie, psychozy oraz historyczne bóle fantomowe" S. LEM

Dorota1975
Rhetor

Post autor: Dorota1975 »

defekator pisze:Wie ktoś może gdzie były zamieszczane ogłoszenia do Castoramy bo znajomy był zainteresowany a nigdzie nie znalazł i przegapił rekrutację
na stronie internetowej Castoramy... ;) trzy ogłoszenia są tam nadal...

keszke
Metoikos

Dorota1975 pisze:
defekator pisze:Wie ktoś może gdzie były zamieszczane ogłoszenia do Castoramy bo znajomy był zainteresowany a nigdzie nie znalazł i przegapił rekrutację
na stronie internetowej Castoramy... ;) trzy ogłoszenia są tam nadal...

A ja widziałam na jakiejś stronie typu pracuj.pl w czerwcu ogłoszenia , na wszystkie działy doradców szukali oraz na kasy itd.
2000 brutto na początek oferowali , sama chciałam aplikacje wysłać, ale zobaczyłam ogłoszenie w środę, a do czwartku trzeba było złożyć , a nie było maila ani telefonu nawet -tylko i wyłącznie adres firmy w Warszawie gdzie wysyłać :(
Ostatnio zmieniony 10-07-2010, 23:35 przez keszke, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika

ad2222
Rhetor

Post autor: ad2222 »

keszke pisze:2000 brutto na rękę
Albo brutto albo 'na rękę' (czyli netto)
"Wolę być głupim z nadzieją, niż bez nadziei - niemądrym" Edward 'Dudek' Dziewoński

keszke
Metoikos

ad2222 pisze:
keszke pisze:2000 brutto na rękę
Albo brutto albo 'na rękę' (czyli netto)

oj po pracy zmęczona jestem nie czepiaj sie :P na umowie miało byc

ODPOWIEDZ