Remonty ulic w Tarnowie

Coś budują? Coś wyburzają? Masz jakieś własne pomysły (nawet futurystyczne)? Tutaj jest miejsce dla ciebie
ODPOWIEDZ

karagen
Obywatel

Post autor: karagen »

kaka pisze:Widział ktoś stan dróg na Westerplatte?
Połatali :mrgreen: Jakoś w piątek chyba byli panowie i zasypali z grubsza.

ClNEK
Archont

Post autor: ClNEK »

Ja tam ciągle uważam, że to co tam zamontowali to porostu ściema. Tam jest jest kamera, nie aparat + błyskająca sobie lampka. Nie wiem czy widzieliście kiedyś taki fotoradar jak wkładają / wyciągają do tej puszki standardowej. To jest kawał aparatu a tu wszystko takie dość proste.

Awatar użytkownika

ad2222
Rhetor

Post autor: ad2222 »

ClNEK, masz rację, to zwykła kamera taka jak do sygnalizacji świetlnej. Chyba, że radar czai się gdzieś z boku ;)
"Wolę być głupim z nadzieją, niż bez nadziei - niemądrym" Edward 'Dudek' Dziewoński

Jakub Kwaśny
Rhetor
Kontakt:

Post autor: Jakub Kwaśny »

ad2222 pisze:ClNEK, masz rację, to zwykła kamera taka jak do sygnalizacji świetlnej. Chyba, że radar czai się gdzieś z boku ;)
Już kiedyś pisałem, że z informacji jakie przekazano na spotkaniu z mieszkańcami osiedla Krzyż - to jest fotoradar!
http://www.kubakwasny.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
ponad > 22000 ml A Rh +, a TY?

hurricane
Rhetor

Post autor: hurricane »

suraiw pisze:Miejmy nadzieję że prace związane z układaniem kolektora kanalizacyjnego bedą przebiegać sprawnie i przed zimą cała Przemysłowa mieć będzie nowy "dywanik".
No miejmy nadzieję, bo o wiele łatwiej mi się tamtędy dostać z domu do miasta niż przez wieczne korki na Tuchowskiej i Narutowicza :P.

Lechu
Archont

Post autor: Lechu »

Niestety coraz więcej ludzi to widzi i już jak dzisiaj jechałem to zrobił się mały koreczek w tym przewężeniu za obwodnicą ;) Szkoda, że nikt nie myśli, żeby zrobić z tego drogę alternatywną jakieś lepszej klasy, byłoby więcej niż spoko

Awatar użytkownika

ad2222
Rhetor

Post autor: ad2222 »

Chyba 'oficjalnie' nie można, bo tam w pewnym momencie jest przejazd przez jakiś miliard torów kolejowych, jakieś bocznice itp... Że o dwóch ciasnych wiaduktach nie wspomnę. Ale taki łącznik Krakowska-Tuchowska by się baaaardzo przydał
"Wolę być głupim z nadzieją, niż bez nadziei - niemądrym" Edward 'Dudek' Dziewoński

Awatar użytkownika

Goscinny
Rhetor

Post autor: Goscinny »

Kolejny raz firma łatająca dziury ma głęboko w dziurze kierowców. Właśnie trwa łatanie okolic skrzyżowania Nowy Świat / al. Solidarności. Światła na skrzyżowaniu wyłączone, korek na Nowym Świecie i chaos. Widocznie w nocy albo wieczorem się nie da tego zrobić - taki asfalt pewnie.

Cubaza
Rhetor

Post autor: Cubaza »

Tak samo jest z malowaniem pasów ;) Takie firmy powinny mieć napisane w kontrakcie, że malują pasy w nocy a nie w środku dnia :/ Godzina 15:00 malowanie pasów na skrzyżowaniu Czerwonej z Krakowską :/

Awatar użytkownika

Beaver
Rhetor

Post autor: Beaver »

Odnosnie malowania pasów, to ostatnio widzialem ze malowanie pasów na ul Słonecznej i ulic blisko położonych odbywalo sie wieczorem ;p
Różnica pomiędzy małym a dużym miastem polega na tym, że w dużym mieście można więcej zobaczyć, a w małym więcej usłyszeć. - Jean Cocteau

Cubaza
Rhetor

Post autor: Cubaza »

Na słonecznej owszem ;) Też widziałem, że o 22:00 malowali pasy ;) Ale na Czerwonej to mnie złapali o godzinie 15:00 ;P To znaczy ja ich złapałem wtedy ;)

halford
Rhetor

Post autor: halford »

Mnie jedno zastanawia, bo mieszkam w okolicach Tarnowa i u mnie zawsze pasy malują późnym wieczorem. Czemu w Tarnowie się nie da ?

Awatar użytkownika

gushman
Rhetor

Post autor: gushman »

Bo w Tarnowie chłopaki pracują na etacie, a poza Tarnowem dorabiają po godzinach. :)
900 ml, grupy krwi nie pamiętam

Cały Tarnów na Facebooku

Roberto
Archont

Post autor: Roberto »

A nawierzchnia na 'małej' obwodnicy już się rozpływa (przy dojeździe do skrzyżowania z Klikowską od strony Mościc) :lol:

hurricane
Rhetor

Post autor: hurricane »

Znów przyjechałem do Tarnowa po dłuższym czasie i znów te same dziury. Jutro będę jeździł po mieście więcej to się przekonam czy cokolwiek jest lepiej...

ODPOWIEDZ