Restauracje - Polećcie coś! :)
Re: Restauracje - Polećcie coś! :)
Kredens na ulicy Wałowej się zamknął. Było to całkiem sympatyczne miejsce na kawę i ciastko.
Na Wielkich schodach otworzył się lody tradycyjne Dudek.
A na wałowej powstaje nowy kebab, zaraz obok Strusinianki, który to już? Będzie ich z 20...
A jutro, na Wielkich Schodach otwarcie Pijalni Bania https://www.facebook.com/profile.php?id=61561153123428
3 nowe kebaby otwierają się w najbliższym czasie. Pierwszy otworzył się dziś. Super Star Kebab w miejscu starego Turka na wałowej, który później był drugim lokalem 360. Kebab taki se, raczej z tych małych, mięso jak wszędzie. Na otwarcie dają za darmo puszkę coli. Koło strusinianki otwiera się Kebab Inn. Kebab obecny w wielu miastach Polski, raczej nic nowego nie będzie. Za to 3 kebab na ulicy Słonecznej pod nazwą Manufaktura Kebap będzie chyba najlepszy, ale za to ceny najdroższe. Prowadzić go będzie właściciel? lub pracownik Pizzy Felicity na Lwowskiej.
Kebab na kebabie.green123 pisze: ↑26-07-2024, 16:133 nowe kebaby otwierają się w najbliższym czasie. Pierwszy otworzył się dziś. Super Star Kebab w miejscu starego Turka na wałowej, który później był drugim lokalem 360. Kebab taki se, raczej z tych małych, mięso jak wszędzie. Na otwarcie dają za darmo puszkę coli. Koło strusinianki otwiera się Kebab Inn. Kebab obecny w wielu miastach Polski, raczej nic nowego nie będzie. Za to 3 kebab na ulicy Słonecznej pod nazwą Manufaktura Kebap będzie chyba najlepszy, ale za to ceny najdroższe. Prowadzić go będzie właściciel? lub pracownik Pizzy Felicity na Lwowskiej.
Na fb Manufaktury Kebaba na kilku zdjęciach jest American Dream, czyż by to kolejna działalność po zamknięciu przez sanepid burgerowni? Jak tak to mam nadzieje że lepiej się przyłożą.
Dlaczego sanepid zamknął American Dream?
Z tego co widziałem to właścicielem manufaktury jest ten sam facet, który prowadzi Felicitę na Lwowowskiej, ale przyjęli oni stronę FB po American z ponad 5 tyś polubieniami.
Lokal będzie chyba na Bitwy o wał pomorski. A tak jak piszą, przejęli fanpejdż żeby mieć od razu lajki.
Na dworcu PKP w końcu otworzyło się coś sensownego mianowicie piekarnia i kawiarnia Kazibut. Można usiąść na miejscu i napić się kawy/ zjeść ciastko albo pyszne kanapki. Lokal fajnie wkomponował się w wystrój dworca.
Wcześniej były tam jakieś fast foody.
https://zapodaj.net/plik-FR6K5BtkDf
Wcześniej były tam jakieś fast foody.
https://zapodaj.net/plik-FR6K5BtkDf
https://www.facebook.com/p/Ciacho-Bez-C ... 984580392/
Ciacho, na Wałowej naprzeciw pomnika Bema. Na prawdę świetna kawiarnia/cukiernia. Ciasta, tarty(na słodko) pierwsza klasa, chyba najsmaczniejsze jakie jadłem w Tarnowie. Jak ktoś chce lub musi na wegańsko/bezglutenowo też są opcje.
Ciacho, na Wałowej naprzeciw pomnika Bema. Na prawdę świetna kawiarnia/cukiernia. Ciasta, tarty(na słodko) pierwsza klasa, chyba najsmaczniejsze jakie jadłem w Tarnowie. Jak ktoś chce lub musi na wegańsko/bezglutenowo też są opcje.
"Wkrótce Europa przekona się, i to boleśnie, co to są polskie fobie, psychozy oraz historyczne bóle fantomowe" S. LEM
Czy ktoś z Was był już w gruzińskiej piekarni na Krakowskiej?
Piekarni? Kawiarni? Sklepie mięsnym?
Piekarni? Kawiarni? Sklepie mięsnym?
Trzeci McDonald's już otwarty. Jakoś tak po cichu.
Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka
-
- Rhetor
Bo to już nie lata 90 gdzie otwarcie fastfooda było wydarzeniem na całe miasto
Wysłane z mojej budki telefonicznej
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD