Komary i inne cholerstwa

Wiadomości "z miasta".
Awatar użytkownika

Goscinny
Rhetor

Post autor: Goscinny »

Ravir, możesz podać dokładne nazwy tych repelentów, bo mnie zaciekawiłeś.

Awatar użytkownika

rzuf
Thesmothetai
Kontakt:

Post autor: rzuf »

Ja ostatnio po deszczach staram się nadrobić zaległe sesje plenerowe i czasem ląduje w leśnych obszarach, to jest gigaplaga, ale zwykły Fuck OFF Na Komary pomaga skutecznie ;)

Awatar użytkownika

kirke
Obywatel

Post autor: kirke »

Ravir pisze:To Masz farta - i to duzego. Mi B nie pomaga, pomagają repelenty. Może to kwestia solidarności płci :mrgreen: :mrgreen: samice samic nie gryzą :D :D :D
no nie wiem :P jeszcze tydzień temu myślałam, ze będę się musiała związać na noc, zeby nie rozdrapać ciała :-?

rąbnij sobie trzy takie tableteczki :P może to kwestia dawki :P

Awatar użytkownika

Mr Greenback
Rhetor

Post autor: Mr Greenback »

http://www.sfora.pl/Tropikalne-komary-t ... pie-a20983 :shock:

A przy okazji:

http://www.sfora.pl/Tak-Slonce-sparaliz ... tce-a21144 Jak może byc burza w 2013 roku kiedy w 2012 ma sie skończyć Świat? :lol: :lol: :lol:
"Ludzie którzy głosują na nieudaczników, złodziei, zdrajców i oszustów nie są ich ofiarami. Są ich wspólnikami". George Orwell

dafi33
Rhetor

Post autor: dafi33 »

Eeee świat miał sie skończyć w dwutysięcznym roku .... ale się nie sprawdziło :lol:

trix
Rhetor

Post autor: trix »

W 1999 :P, planety miały się ułożyć w jednej linii, nie pamiętam czy wszystkie, czy Venus z Jowiszem i Marsem oraz Ziemią.

Co do komarów, to w parku wieczorem jest ich troszkę, fakt, ale co roku jest ich też spora ilość. Niestety w mieście to już inna bajka, a przynajmniej u mnie. Co gorsza dużo jest też meszków, a to większe cholerstwo od komara.
Szmaciak chce władzy nie dla śmichu, lecz dla bogactwa, dla przepychu, chce mieć tytuły, forsę, włości i w nosie przyszłość ma ludzkościĄ - Tow Szmaciak.

Marcin Zaród
Rhetor

Post autor: Marcin Zaród »

meszków czy meszek?

trix
Rhetor

Post autor: trix »

Nie wiem; sugeruję się "dużo jest też, kogo czego, meszków", może ma być meszek.
Szmaciak chce władzy nie dla śmichu, lecz dla bogactwa, dla przepychu, chce mieć tytuły, forsę, włości i w nosie przyszłość ma ludzkościĄ - Tow Szmaciak.

Awatar użytkownika

Versacz
Archont

Post autor: Versacz »

To jak się nie możecie zdecydować to napiszcie po prostu "małych owadów".

Keleos
Rhetor

Post autor: Keleos »

Włosi masowo kupują domki dla nietoperzy, które wieszają na tarasach i w ogrodach. Obecność tych ssaków , jak się okazało, to najskuteczniejsza broń w walce z plagą komarów. Nietoperz zjada ich w ciągu nocy około 2 tysięcy.

ODPOWIEDZ