Mundial :)
Jestem ponownie usatysfakcjonowany, bo Koreańczyki z Pólnocy ponownie pokazali klasę Azji Wschodniej. W przeciwieństwie do naszych żelów nie biegali po meczu za koszulkami Brazylijczyków, tylko w jego trakcie za piłką. Co więcej grali swoje, nie protestowali, nie kładli się na boisko jak Krystyna, zagrali swoje.
Chile - pięknie, wspaniale, mistrzosko. Teraz im kibicował będę najbardziej! Najbliższe mecze będą horrorami. Najpierw będzie trzeba przejść tą Szwajcarię, a potem wyrzucić za burtę mistrzów wszystkiego. Będą to najbardziej emocjonujące mecze.
Byłoby pięknie - CHILE, Szwajcaria...
POLAK WĘGIER DWA BRATANKIĄ
Keleos wypowiedz się na temat tych meczów a nie wyszukuj literówek.
Szybko Mundial się ożywił. Świetna gra Argentyny, dobra Korei czego oczywiście nalezy się spodziewać po reprezentacjach z tych kontynentów. Drugi mecz także emocjonujący, Nigeria sobie zawaliła wszystko i myślę, że Korea Południowa jest w stanie ich wyeliminować, przy okazji również Greków.
Francja - Meksyk oby ten mecz zakończył się jak Urugwaju i obie reprezentacje w ostatniej kolejce mogły sobie zagrać na przyjacielski remis.
Szybko Mundial się ożywił. Świetna gra Argentyny, dobra Korei czego oczywiście nalezy się spodziewać po reprezentacjach z tych kontynentów. Drugi mecz także emocjonujący, Nigeria sobie zawaliła wszystko i myślę, że Korea Południowa jest w stanie ich wyeliminować, przy okazji również Greków.
Francja - Meksyk oby ten mecz zakończył się jak Urugwaju i obie reprezentacje w ostatniej kolejce mogły sobie zagrać na przyjacielski remis.
POLAK WĘGIER DWA BRATANKIĄ
-
- Rhetor
A 3 mundiale temu zostali Mistrzami Świata. I co w związku z tym? Ja napisałem, że "tragiczna ta Francja" to nic nowego. Poza tym nie Tobie oceniać kto jest obiektywny.dafi33 pisze:No tak ale zapomniałeś dodać że na poprzednim mundialu zostali wicemistrzami świata nie ma to jak '' obiektywny'' komentarzgushman pisze:To nic nowego. 2 edycje temu zajęli ostatnie miejsce w grupie z 1 pkt. na koncie.kisiello pisze:tragiczna ta Francja...
Ale za to jak pięknie grają wuwuzele.Keleos pisze: Drużyny na MŚ2010 grają przeciętnie ; P
Wracając jednak do rozegranych meczów, to według mojej oceny, poziom jest bardzo zróżnicowany. Drużyny, które miały dominować w tych mistrzostwach, często jak najmniejszym nakładem sił chcą awansować do fazy pucharowej.
Jednym się udaje (Brazylia - Korea Płn.) innym nie (Włochy, Hiszpania).
Ogólnie stawiane w roli faworytów ekipy europejskie, raczej zawodzą. Więcej też spodziewałem się po zespołach afrykańskich.
Nie zawodzą jak do tej pory Argentyńczycy oraz mimo przegranych meczów nie będące faworytami drużyny azjatyckie.
Azjaci pokazują wielką wolę walki i to może się podobać w ich wykonaniu.
Jeszcze wiele spotkań fazy zasadniczej. Prawdziwy Mundial rozpocznie się od fazy pucharowej. Wówczas nie będzie kunktatorstwa.
Bądź tak mało konkretny, jak to tylko możliwe, dzięki temu nikogo nie urazisz.
Debilny sędzia nie uznał moim zdaniem prawidłowo zdobytej bramki przez jankesów. Jest remis a mogli mecz wygrać. Wraca odwieczny problem doboru sędziego i ewentualnej możliwości podglądu sytuacji.
Mamy więc kolejny przypadek kiedy jedna niby sprawiedliwa osoba wywraca wynik meczu. Zastanawiam się dlaczego FIFA desygnuje takich pajacy do sędziowania??
Mamy więc kolejny przypadek kiedy jedna niby sprawiedliwa osoba wywraca wynik meczu. Zastanawiam się dlaczego FIFA desygnuje takich pajacy do sędziowania??
ICE In Case of Emergency, w nagłym wypadku