Galeria Tarnovia
No musze powiedziec ze nawet ładnie to wyglada wewnatrz . Choc niestety niemogłem pozwiedzac w całosci galerii tylko widziałem czesc przez szyby to i tak widac ze jest ładnie wykonczona .Byc moze jutro zobacze wiecej .Ale jak narazie nie ma wstepu na galerie, wiec moge jedynie ogladac ją z czesci sklepu BOMI. Jakbede miał czas to moze zrobie kilka fotek.
-
- Rhetor
- Kontakt:
Nabija sobie ilość postów :-)
O tak jak ja w tej chwili na ten przykład mam już jeden post więcej. Kiedyś to się nazywało trollowanie :)
Ps. Żeby nie było tak do końca nie na temat to powiem, że w Galerii Tarnovia będą także tarnowscy przedsiębiorcy np. Sklep Sportowy Raj Sport !!! Ten sam co na Staszica w Alfie Najlepszy chyba sklep sportowy w Tarnowie.
O tak jak ja w tej chwili na ten przykład mam już jeden post więcej. Kiedyś to się nazywało trollowanie :)
Ps. Żeby nie było tak do końca nie na temat to powiem, że w Galerii Tarnovia będą także tarnowscy przedsiębiorcy np. Sklep Sportowy Raj Sport !!! Ten sam co na Staszica w Alfie Najlepszy chyba sklep sportowy w Tarnowie.
http://www.kubakwasny.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
ponad > 22000 ml A Rh +, a TY?
ponad > 22000 ml A Rh +, a TY?
-
- Rhetor
To fatalnie, żeby sie dopiąć do tematu, to powiem że mają tam strasznie wysokie ceny. Liczyłem na to że pojawi sie ktoś inny, i będzie można zakupić coś w normalnych cenach, a nie znowu jechać do krakowa :-( .Jakub Kwaśny pisze:Ten sam co na Staszica w Alfie Najlepszy chyba sklep sportowy w Tarnowie.
Odpisuje na temat, dzięki temu dyskusja sie rozrasta. Jest to młode forum więc trochę ruchu sie przyda :-P.Husiek pisze:Wybaczcie mi , ale napisze całkiem nie na temat bo pytanie do Trix-a powiedz mi człowieku po co piszesz czasem takie p****** ^^ ?
-
- Rhetor
Husiek pisze:Może by mu tak odciąć kabelek od neta wie ktoś gdzie on mieszka ? Już się pofatyguje A wracając do galerii wiecie gdzie można składać podania o prace do BOMI ? pytam z ciekawości (znajomy szuka)
http://www.up.tarnow.pl/index.html?grp=5
kilka ostatnich ofert w tabelce dotyczy pracy właśnie w Galerii Tarnovia...
-
- Rhetor