nVidia Riva 128/TNT
directx 7.0a
moj typ The Phantom Menace Episode 1
gry z przeszlosci :)
gry z przeszlosci :)
- Załączniki
-
- tpm2.jpg (55.56 KiB) Przejrzano 7727 razy
-
- tpm1.jpg (45.04 KiB) Przejrzano 7727 razy
LA ARTE
Re: gry z przeszlosci :)
Kennedy Approach.
W sumie to gram w nią do dzisiaj, na szczęście jest wersja na PC
W sumie to gram w nią do dzisiaj, na szczęście jest wersja na PC
"Wolę być głupim z nadzieją, niż bez nadziei - niemądrym" Edward 'Dudek' Dziewoński
Re: gry z przeszlosci :)
Za dzieciaka w to się zagrywałem na C64
Ikari
Nieco później już na PC Unreal (część pierwsza) oraz Fallout 1 i 2, pierwsze dwa Tomb Raidery, Hereos of Might and Magic 2 i 3. Potem albo się zestarzałem, albo przestali robić tak dobre gry bo już nic takiego wrażenia na mnie nie wywarło. Hehh - pierwsze 3dfx z 4mb pamięci - to były czasy. Koniec czerwca, wakacje, nie trzeba iść do szkoły (ani pracy) do południa męczenie hereosów po południu do wieczora cały dzień kopania w piłkę.
Ikari
Nieco później już na PC Unreal (część pierwsza) oraz Fallout 1 i 2, pierwsze dwa Tomb Raidery, Hereos of Might and Magic 2 i 3. Potem albo się zestarzałem, albo przestali robić tak dobre gry bo już nic takiego wrażenia na mnie nie wywarło. Hehh - pierwsze 3dfx z 4mb pamięci - to były czasy. Koniec czerwca, wakacje, nie trzeba iść do szkoły (ani pracy) do południa męczenie hereosów po południu do wieczora cały dzień kopania w piłkę.
"Wkrótce Europa przekona się, i to boleśnie, co to są polskie fobie, psychozy oraz historyczne bóle fantomowe" S. LEM