Budowa przejścia podziemnego na Mickiewicza
Phoenix, dziwi mnie podejście, z jednej strony dołek w ziemi za worek kasy jest oki, bo udrażnia miejskie arterie, a z drugiej na takiej arterii buduje się światła które tamują ruch bo jest wjazd/wyjazd na osiedle. Mało tego, to usprawnienie nie jest na "2 krzyże" żeby było szybciej, tylko jakieś cudactwa wydłużające czas czekania do nieskończoności.
Moim skromnym zdaniem to tu nie chodzi wcale o usprawnienie czegokolwiek tylko o wydanie kasy, a czy to ma sens czy nie, to inna sprawa.
LordRuthwen, tam są dwa pasy, więc nie przesadzaj z tym wypuszczaniem ruchu. Poza tym jeżeli Ci to przeszkadza to się decyduj: albo gorszy wjazd wyjazd, albo hałas.
Moim skromnym zdaniem to tu nie chodzi wcale o usprawnienie czegokolwiek tylko o wydanie kasy, a czy to ma sens czy nie, to inna sprawa.
LordRuthwen, tam są dwa pasy, więc nie przesadzaj z tym wypuszczaniem ruchu. Poza tym jeżeli Ci to przeszkadza to się decyduj: albo gorszy wjazd wyjazd, albo hałas.
Szmaciak chce władzy nie dla śmichu, lecz dla bogactwa, dla przepychu, chce mieć tytuły, forsę, włości i w nosie przyszłość ma ludzkościĄ - Tow Szmaciak.
-
- Rhetor
Buahahaha! Widziałeś kiedyś to skrzyżowanie jak padły światła? Ja tak, to jest sodomia i gomoria <-- koniec świata.trix pisze:LordRuthwen, tam są dwa pasy, więc nie przesadzaj z tym wypuszczaniem ruchu.
Wysłane z mojej budki telefonicznej
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
Jeździłem tamtędy jak nie było świateł WCALE, nie widziałem sodomy a tym bardziej gomory. Widziałem natomiast wypadek na żywo, no ale jak ktoś się z autobusu pcha sam pod koła to trudno, żadne bariery nie przeszkodzą.
Szmaciak chce władzy nie dla śmichu, lecz dla bogactwa, dla przepychu, chce mieć tytuły, forsę, włości i w nosie przyszłość ma ludzkościĄ - Tow Szmaciak.
-
- Rhetor
Po prostu p. Musiał, co na dwóch stołkach siedzi boi się, że szlag trafi miejski system komunikacyjny, mając jednocześnie tyle strategicznych miejsc rozkopanych... No, ale jak się piwa naważyło to teraz trzeba to wypić...
Według mnie za to, co się dzieje na tarnowskich ulicach pan Musiał powinien być natychmiastowo wyrzucony z funkcji dyrektora TZDMu. Czasy dyrektora Pyzdka, który, nie boję się tego powiedzieć, został kozłem ofiarnym, gdzie ulice do czerwca zawsze były już połatane i wymalowane chyba bezpowrotnie minęły.
Według mnie za to, co się dzieje na tarnowskich ulicach pan Musiał powinien być natychmiastowo wyrzucony z funkcji dyrektora TZDMu. Czasy dyrektora Pyzdka, który, nie boję się tego powiedzieć, został kozłem ofiarnym, gdzie ulice do czerwca zawsze były już połatane i wymalowane chyba bezpowrotnie minęły.
Zapraszam na Internetową Stację Meteo Tarnowiec - meteo.tarnowiec.prv.pl
I ja pod tymi słowami się podpisuję.hurricane pisze:Według mnie za to, co się dzieje na tarnowskich ulicach pan Musiał powinien być natychmiastowo wyrzucony z funkcji dyrektora TZDMu. Czasy dyrektora Pyzdka, który, nie boję się tego powiedzieć, został kozłem ofiarnym, gdzie ulice do czerwca zawsze były już połatane i wymalowane chyba bezpowrotnie minęły.
ICE In Case of Emergency, w nagłym wypadku
-
- Rhetor
Tylko nie zapomnijcie o dyscyplinarce, nie mam zamiaru mu jeszcze odprawy fundować z mojej kieszeni.
Wysłane z mojej budki telefonicznej
-
- Rhetor
Decyzja słuszna. Mickiewicza powinni robić poza rokiem szkolnym. A co do Musiała-ma nieco jehowe podejście do sprawy łatanie dziur. Ostatnio usłyszałem, że nie naprawiają mi ulicy bo nie mieli zawiadomienia o tym.A sam wysyłalem polecony do nich.dafi33 pisze:To jest jakaś paranoja ile razy mają zamiar ten termin odwlekać
Cały ten TZDM to jest jakiś dziwny Niech zaczna w listopadzie i bedziemy mieć główną ulice w mieście zamknietą przez 7 miesięcy niz przez 3 .
"Ludzie którzy głosują na nieudaczników, złodziei, zdrajców i oszustów nie są ich ofiarami. Są ich wspólnikami". George Orwell
No to może czas na akcję telefoniczną i mailową?
tel. (14) 6219-105
tel. (14) 6889-105
[email protected]
tel. (14) 6219-105
tel. (14) 6889-105
[email protected]