Pogotowie przeciwpowodziowe
-
- Rhetor
W Nowym Sączu woda przerwała most kolejowy, który podobno wędruje razem z wodą. Info - Polsat.
Mam też informacje, że wał na Białej jest cholernie słaby i jest myśl o ewakuacji części Mościc. Są to informacje nieoficjalne, więc proszę nie brać ich jako pewniki.
Most na Mościckiego został zamknięty.
Mam też informacje, że wał na Białej jest cholernie słaby i jest myśl o ewakuacji części Mościc. Są to informacje nieoficjalne, więc proszę nie brać ich jako pewniki.
Most na Mościckiego został zamknięty.
http://www.forum.uniatarnow.net - forum tarnowskiego żużla, zapraszam.
-
- Rhetor
W związku z zagrożeniem Azotów są plany wysadzenia wałów na Dunajcu na wysokości Bobrownik po stronie Łęgu i Pól Klikowskich. Właśnie jeździła policja w Łęgu Tarnowskim i informowała, żeby się do ewentualnej ewakuacji przygotować....
Na marginesie. Mamy dwa radia tarnowskie - na Zetce leci teraz jakieś umpsa umpsa, na RDNie jakaś modlitwa... Fajnie, ale wydaje mi się, że powinni na bieżąco informować o sytuacji, żeby ludzie wiedzieli, na czym stoją... Fatalnie wygląda polityka informacyjna miasta na wypadek takiego kataklizmu...
Na marginesie. Mamy dwa radia tarnowskie - na Zetce leci teraz jakieś umpsa umpsa, na RDNie jakaś modlitwa... Fajnie, ale wydaje mi się, że powinni na bieżąco informować o sytuacji, żeby ludzie wiedzieli, na czym stoją... Fatalnie wygląda polityka informacyjna miasta na wypadek takiego kataklizmu...
-
- Rhetor
Zetka - normalne...Druid pisze:W związku z zagrożeniem Azotów są plany wysadzenia wałów na Dunajcu na wysokości Bobrownik po stronie Łęgu i Pól Klikowskich. Właśnie jeździła policja w Łęgu Tarnowskim i informowała, żeby się do ewentualnej ewakuacji przygotować....
w rdn chyba o godz. 20 ma być coś w rodzaju podsumowania czy kolejnych bieżących info
albo i nie.... zapowiadali jakieś wieczorne info.... może ktoś pamięta o której to dokładnie miało być???
-
- Rhetor
-
- Rhetor
dajcie spokój,,, przynajmniej pokazują coś, co się dzieje... to obecnie jedyne aktualne źródło informacji...
oba radia dały plamę że hej... nie udało mi się na RDNie usłyszeć o 20.00 żadnych newsów... może źle słuchałem.... reklama w ZETCE o godz. 20.05 - aktualne wiadomości z Tarnowa.... chyba goście w kulki lecą... tragedia...
oba radia dały plamę że hej... nie udało mi się na RDNie usłyszeć o 20.00 żadnych newsów... może źle słuchałem.... reklama w ZETCE o godz. 20.05 - aktualne wiadomości z Tarnowa.... chyba goście w kulki lecą... tragedia...
-
- Rhetor
-
- Rhetor
-
- Rhetor
-
- Rhetor