ROMAN CIEPIELA-JAK ODWOŁAĆ PREZYDENTA MIASTA TARNOWA?
Re: ROMAN CIEPIELA-JAK ODWOŁAĆ PREZYDENTA MIASTA TARNOWA?
Chyba po raz pierwszy zgadzam się z Ciesielczykiem, który wystosował list otwarty do pozostałych radnych o obniżenie zarobków prezydenta.
Zarobki Ciepieli: 174.923 zł
Zarobki Prezydenta Rzeszowa: 156.450 zł
Ja już kiedyś o tym pisałem, ale nadal to podtrzymuję- Ciepiela nie powinien dodatkowo zasiadać w Radzie Nadzorczej MPEC.
Zarobki Ciepieli: 174.923 zł
Zarobki Prezydenta Rzeszowa: 156.450 zł
Ja już kiedyś o tym pisałem, ale nadal to podtrzymuję- Ciepiela nie powinien dodatkowo zasiadać w Radzie Nadzorczej MPEC.
Chyba już nie zasiaduje. Augustyński go zmienił.kari pisze:Ja już kiedyś o tym pisałem, ale nadal to podtrzymuję- Ciepiela nie powinien dodatkowo zasiadać w Radzie Nadzorczej MPEC.
https://mpec.tarnow.pl/?page_id=74427
ICE In Case of Emergency, w nagłym wypadku
Cóż za "dobra zmiana". Zamienił stryjek siekierkę na kijek...
Przecież nie wsadzi tam jakiegoś losowego mieszkańca (choć w sumie gorzej by pewnie nie zasiadał ).
W co gra Ciesielczyk z tym listem. Przecież jest w jego klubie, głosuje tak jak prezydent mu karze w większości przypadków, a teraz to.
Jesteś w błędzie Jedna osoba nie może utworzyć Klubu a nawet Koła. Chyba, że świadomie napisałeś klub z małej literyGoscinny pisze:On jest we własnym klubie
ICE In Case of Emergency, w nagłym wypadku
Pod listem podpisał się jako radny niezależny, a w programie "Alarm!" był podpisany jako Konfederacja.
Hm...
Hm...
-
Autor tematu - Rhetor
Marek już dawno się zagubił. Pisze w liście o propozycji Ciepieli w sprawie podwyżki podatków, a sam za tym głosował. Ten człowiek ma nierówno pod sufitem.
Nie jestem KODziarzem, gorszym sortem, donosicielem, Bolkiem, ani TW.
-
Autor tematu - Rhetor
Ja to tu tylko zostawię:
15 grudnia mieszkańcy gminy Piwniczna-Zdrój ponownie pójdą do urn. Komisarz wyborczy ustalił, że tego dnia odbędzie się referendum w sprawie odwołania burmistrza.
- Minęło już 11 miesięcy odkąd mamy nowego burmistrza i nie jesteśmy zadowoleni z jego rządów - mówi Piotr Ściegienny. - Cztery najważniejsze zarzuty to: podejmowanie decyzji na szkodę mieszkańców, niedotrzymanie kluczowych obietnic wyborczych, nieudolne zarządzanie urzędem miasta oraz lekceważenie i wprowadzanie w błąd mieszkańców.
https://gazetakrakowska.pl/piwnicznazdr ... 1-14538157" onclick="window.open(this.href);return false;
15 grudnia mieszkańcy gminy Piwniczna-Zdrój ponownie pójdą do urn. Komisarz wyborczy ustalił, że tego dnia odbędzie się referendum w sprawie odwołania burmistrza.
- Minęło już 11 miesięcy odkąd mamy nowego burmistrza i nie jesteśmy zadowoleni z jego rządów - mówi Piotr Ściegienny. - Cztery najważniejsze zarzuty to: podejmowanie decyzji na szkodę mieszkańców, niedotrzymanie kluczowych obietnic wyborczych, nieudolne zarządzanie urzędem miasta oraz lekceważenie i wprowadzanie w błąd mieszkańców.
https://gazetakrakowska.pl/piwnicznazdr ... 1-14538157" onclick="window.open(this.href);return false;
Wczoraj był protest pod sądem a jakoś prezydenta nie widzę na zdjęciach. Był?
-
Autor tematu - Rhetor
Nie było. Było kilkoro radnych z POKO i jeden z NMT. Do tego etatowi krzykacze i lokalny kwiat KODu.
Wczoraj Ciepiela dodał post o uruchomieniu Wytwórni Tworzyw Modyfikowanych w Azotach, który skomentował Jerzy Hebda, były radny i radca prawny tarnowskiego teatru, zarzucając Ciepieli udostępnianie propagandowych informacji. Hebba poprosił o szczegółowe dane zgodnie z dostępem do informacji publicznej. Post szybciutko został usunięty
Dodam tylko, że Hebda jest bardzo dobrym kolegą rzecznika prasowego prezydenta.
Dodam tylko, że Hebda jest bardzo dobrym kolegą rzecznika prasowego prezydenta.
Ostatnio zmieniony 19-12-2019, 12:42 przez kari, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Rhetor
Hebba? A nie Hebda? Bo to chyba o nim mowa (ten od biura nieruchomości)kari pisze:Wczoraj Ciepiela dodał post o uruchomieniu Wytwórni Tworzyw Modyfikowanych w Azotach, który skomentował Jerzy Hebba, były radny i radca prawny tarnowskiego teatru, zarzucając Ciepieli udostępnianie propagandowych informacji. Hebba poprosił o szczegółowe dane zgodnie z dostępem do informacji publicznej. Post szybciutko został usunięty
Dodam tylko, że Hebba jest bardzo dobrym kolegą rzecznika prasowego prezydenta.
Wysłane z mojej budki telefonicznej
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
Masz rację, już poprawiam. Chodzi oczywiście o Jerzego Hebdę.LordRuthwen pisze:Hebba? A nie Hebda? Bo to chyba o nim mowa (ten od biura nieruchomości)kari pisze:Wczoraj Ciepiela dodał post o uruchomieniu Wytwórni Tworzyw Modyfikowanych w Azotach, który skomentował Jerzy Hebba, były radny i radca prawny tarnowskiego teatru, zarzucając Ciepieli udostępnianie propagandowych informacji. Hebba poprosił o szczegółowe dane zgodnie z dostępem do informacji publicznej. Post szybciutko został usunięty
Dodam tylko, że Hebba jest bardzo dobrym kolegą rzecznika prasowego prezydenta.