Galeria Tarnovia
-
- Rhetor
Troszkę optymizmu tarnowianko :-) . Mam tylko nadzieje że w środku będzie ładnie, nawiasem sądecka jest ładna i ma szkło, a nasza nie, nie wiem czemu.
Szmaciak chce władzy nie dla śmichu, lecz dla bogactwa, dla przepychu, chce mieć tytuły, forsę, włości i w nosie przyszłość ma ludzkościĄ - Tow Szmaciak.
Szkło jest ciekawe jako materiał budowlany, nowoczesne energooszczędne (przynajmniej dla budynku) tylko zapewne nie tanie, ale z klasą. Przy odrobinie wyobraźni można cuda z niego zrobić, no i bardzo mnie sie podoba fajne szklane "coś". Przy wjeździe do miasta ładnie by to wyglądało a nie jakiś "pustak".
Szmaciak chce władzy nie dla śmichu, lecz dla bogactwa, dla przepychu, chce mieć tytuły, forsę, włości i w nosie przyszłość ma ludzkościĄ - Tow Szmaciak.
-
- Rhetor
-
- Rhetor
Kiczownie nie będzie. Będzie pewnie standardowo: witryny pustych stoisk będą zasłonięte/zaklejone a na nich wielki napis: "wkrótce otwarcie".
Poza tym ew. kilka pustych boksów wobec wszystkich ok. 90 to nie jest zły wynik w tych czasach. Znam galerie, które w dniu otwarcia mają zapełnione 30-40% powierzchni.
Poza tym ew. kilka pustych boksów wobec wszystkich ok. 90 to nie jest zły wynik w tych czasach. Znam galerie, które w dniu otwarcia mają zapełnione 30-40% powierzchni.
Nie zwalaj wine na czasy, winne sa podatki, i ludzka chciwość, nie czasy. Byłem niedawno w rzeszowie tam jest taki sklep euro, no mogę powiedzeć chyba ze w centru miasta. Kilkanaście stoisk jest do wynajęcia, prowadzący sklepy sie po prostu wyprowadzają.