Rozbudowa ul Spokojnej, Elektrycznej, Wyszyńskiego i Czystej
Re: Rozbudowa ul Spokojnej, Elektrycznej, Wyszyńskiego i Czy
Czekam teraz tylko na to, jakie durnoty im w projekcie urzędasy nawrzucali. Wyjdzie już niedługo
Elektryczną jeździmy już po nowym asfalcie na całej długości za wyjątkiem odcinka 3m gdzie zmieniamy jezdnię z północnej na południową Jest miło
A czy ktoś wie, kiedy będzie otwarte rondo w kierunku Klikowska-->Żabno?
"Wolę być głupim z nadzieją, niż bez nadziei - niemądrym" Edward 'Dudek' Dziewoński
Mam wrażenie że rondo na spokojnej/elektrycznej zrobi się szybciej. Dużo sprzętu i ludzi cały czas się tam kręci. Na klikowskiej niby cały czas coś robią a chyba nie ma jeszcze zarysu ronda po stronie północnej.
I pytanko z mojej strony, nowy kawałek drogi na Wyszyńskiego przed rondem którym jeździmy to tymczasowy twór? Teraz zjeżdżamy trochę w dół żeby przed rondem podjechać do góry, krawężników też nie ma.
I pytanko z mojej strony, nowy kawałek drogi na Wyszyńskiego przed rondem którym jeździmy to tymczasowy twór? Teraz zjeżdżamy trochę w dół żeby przed rondem podjechać do góry, krawężników też nie ma.
Tam, przy rondzie na Klikowskiej mają jeszcze zdaje się gazociąg do przełożenia i przejazd kolejowy do przebudowy.
Asfaltują rondo spokoja/elektryczna. Tempo naprawdę godne podziwu
Wg info na rdn od 2.09 rondo elektryczna-spokojna będzid otwarte w docelowej formie
-
- Rhetor
Początkowo zakładano, że objazdy ulicy Klikowskiej i alei Piaskowej znikną od początku września, ale wiadomo już, że będzie poślizg w pracach.
– Od poniedziałku, 2 września, przejedziemy przez całe rondo u zbiegu ulic Elektrycznej, alei Piaskowej i Spokojnej – zapowiada Artur Michałek, dyrektor Zarządu Dróg i Komunikacji w Tarnowie.
– W tym miejscu będzie obowiązywać ruch okrężny, czyli będzie obowiązywała organizacja ruchu już docelowa. Oczywiście prace budowlane będą tam nadal trwały, natomiast wszystkie wloty tego skrzyżowania będą w pełni dostępne dla wszystkich uczestników ruchu drogowego.
– Od poniedziałku, 2 września, przejedziemy przez całe rondo u zbiegu ulic Elektrycznej, alei Piaskowej i Spokojnej – zapowiada Artur Michałek, dyrektor Zarządu Dróg i Komunikacji w Tarnowie.
– W tym miejscu będzie obowiązywać ruch okrężny, czyli będzie obowiązywała organizacja ruchu już docelowa. Oczywiście prace budowlane będą tam nadal trwały, natomiast wszystkie wloty tego skrzyżowania będą w pełni dostępne dla wszystkich uczestników ruchu drogowego.
Nie jestem KODziarzem, gorszym sortem, donosicielem, Bolkiem, ani TW.
Na klikowskiej mamy ładny nowy przejazd kolejowy.
Rondo w północnej części jest utwardzone i chyba gotowe do układania krawężników.
Rondo w północnej części jest utwardzone i chyba gotowe do układania krawężników.
Rondo Spokojna-Elektryczna-Piaskowa otwarte.
Rondo otwarte tak jak kolega Tomek pisze. Jest to kolejne rondo turbinowe Tak więc nie powinno być problemów z nauką jazdy po nim.
Jedyne czego mi na nim brakuje na chwilę obecną to oznakowanie pionowe przed rondem, ale to pewnie będzie uzupełnione lada moment.
Jedyne czego mi na nim brakuje na chwilę obecną to oznakowanie pionowe przed rondem, ale to pewnie będzie uzupełnione lada moment.
Nawet pomyślano o przejazdach dla rowerów, szkoda, że nie na całym rondzie.
"Nie wystarczy mówić do rzeczy, trzeba mówić do ludzi"
Rondo na klikowskiej przygotowane do asfaltowania
W piątek elektrycy podpinali latarnie od strony ronda Piaskowa, Spokojna.