Rozbudowa ul Spokojnej, Elektrycznej, Wyszyńskiego i Czystej
Re: Rozbudowa ul Spokojnej, Elektrycznej, Wyszyńskiego i Czy
A propos tej inwestycji to nie wiedziałem że będą ekrany na skrzyżowaniu Klikowskiej z Elektryczną. Dziwi mnie to bo nie wiele to daje. A mieszkańcy będą mieć centralnie przed oknami swoich domów wielkie ściany. A my mieszkańcy widok na po bazgrane sprajami ekrany przy skrzyżowaniu.
Ale instalatorowi wiele daje.
Nikt Panu nie da tyle, ile ja mogę obiecać (KMN)
Póki co zapomniano o przejściu dla pieszych od strony piaskowej.
"Nie wystarczy mówić do rzeczy, trzeba mówić do ludzi"
Podobno mistrzami świata są kierowcy jadący Spokojną chcący skręcić w lewo w Al. Piaskową zajmując przy tym wewnętrzny pas (przyszłego ronda) przeznaczony dla jadących z przeciwnego kierunku. Info od mojego donosiciela
ICE In Case of Emergency, w nagłym wypadku
Przecież nie będą zwracać uwagi na podwójną ciągłą
Świeżą, doskonale widoczną, żółtą.Goscinny pisze:Przecież nie będą zwracać uwagi na podwójną ciągłą
I znów nowości Otwarta jest południowa część ronda na klikowskiej i spory kawałek elektrycznej. Tak naprawdę zostało może 300-400m starej drogi. Na minus - współczuje jadącym od strony Żabna, rano bardzo ciężko jest się im wbić.
Chyba lepiej w Łęgu odbić na Pawęzów i wjechać do Tarnowa Krzyską, albo koło stadniny w Klikowej jest skrót którym wyjeżdża się na Czystą - ale tu trzeba mieć SUVa , bo to szuter i dołki.
"Wolę być głupim z nadzieją, niż bez nadziei - niemądrym" Edward 'Dudek' Dziewoński
Ostatnio ktoś rozwalił miskę olejową na skrócie koło Klikowej, ładny ślad oleju ciągnie się po płytach.
Wie ktoś do kogo należy ta droga mam na uwadze te słynne "płyty" od Mościc do Klikowej? To droga Azotów?
Szkoda że tam nikt asfaltu nie wyleje a od lat płyty w coraz gorszym stanie.
Szkoda że tam nikt asfaltu nie wyleje a od lat płyty w coraz gorszym stanie.
Zapewne teren Ratownictwa Chemicznego. Wątpię żeby zależało im na inwestowaniu w tą drogę.
Od rana ostro asfaltuje południową część elektrycznej na jedynym brakującym odcinku. Do tego wyjęto krawżniki zaraz przed rondem więc myślę że niedługo całą elektryczną pokonamy po nowym i równym asfalcie
Jestem w szoku ze w Tarnowie jakiś remont, przebudowa może być robiona w takim tempie i nie ma wielu negatywnych komentarzy co do prowadzenia remontu. Co prawda nie jest to remont doskonały ale jak na Tarnowskie standardy jest perfekcyjny
Jechałem w piątek po 19. Robili.
Nie dziwota, że są na takim etapie, jakim są.
Nie dziwota, że są na takim etapie, jakim są.
Przecież to nie PUK.TomekMKM pisze:Nie dziwota, że są na takim etapie, jakim są.
ICE In Case of Emergency, w nagłym wypadku