Z tego, co wyczytałem, to jeden kierunek ma być na:
- Nadbrzeżnej Górnej (od Dąbrowskiego do Mostowej) - ma to sens
- Goldhammera między Sitki a Wigury (ale nie mam pojęcia w którym kierunku puszczą ruch). Tutaj zdecydowanie chodzi o parkowanie wzdłuż ulicy
- Limanowskiego - czuję, że od Narutowicza do Bema, co chyba niewiele da, no chyba, że zrobią tam miejsca do parkowania po obydwu stronach, albo z jednej po skosie
- Chopina - ale nie wiadomo czy cała, czy kawałek i nie wiadomo w którym kierunku. Jeśli już to chyba 'w dół'
- Kołłątaja - tutaj nie mam pomysłu czy cała i w którym kierunku
- Dąbrowskiego (na fragmencie) - no tutaj to już całkiem nie widzę jednego kierunku na jakimkolwiek fragmencie
"Rozważane jest też zagospodarowanie na ten cel placu na zapleczu Bursy Międzyszkolnej przy ul. św. Anny" - jak 'prywaciarz' chciał coś podobnego zrobić na podwórku tej obecnie odrapanej kamienicy na górze Krakowskiej, to był krzyk, że nie wolno. Ale miasto jak ma pomysł na parking w zasadzie na tym samym podwórku, to już jest luzik i problemu nie ma.
"budowa parkingu wielopoziomowego przy ul. Brodzińskiego lub al. Solidarności." - na Brodzińskiego, to chyba koło "tepsy" (albo jeszcze lepiej - zamiast niej
), na Solidarności, to pewnie obok UW
A na Kapłanówce parkuje w szczycie bliżej kilkuset pojazdów niż kilkudziesięciu. I mam nadzieję, że nic tam nie powstanie, bo będzie to tylko ogromnym obciążeniem dla miasta.