Napisali o nas..(znaczy o Tarnowie)
Re: Napisali o nas..(znaczy o Tarnowie)
Też oglądałem te filmiki, które zamieszczają w internecie. Nie chciałbym mieć takich sąsiadów...
Może o tym napiszą, a może nie.
Beata Szydło odwiedziła Nowy Szpital. Naturalnie suweren o tym nie wiedział w przeciwieństwie do policjantów, których ponoć było mnóstwo.
Wiewiórka szepnęła mi na ucho, że nawet z Komendy Wojewódzkiej ściągali niebieskich do ochrony przed niekontrolowanym wybuchem uwielbienia.
Beata Szydło odwiedziła Nowy Szpital. Naturalnie suweren o tym nie wiedział w przeciwieństwie do policjantów, których ponoć było mnóstwo.
Wiewiórka szepnęła mi na ucho, że nawet z Komendy Wojewódzkiej ściągali niebieskich do ochrony przed niekontrolowanym wybuchem uwielbienia.
Nikt Panu nie da tyle, ile ja mogę obiecać (KMN)
No co ty, przecież suweren ich bardzo kocha!kato pisze:Może o tym napiszą, a może nie.
Kocha ich do tego stopnia, że muszą się chronić barierkami, policją, strażą marszałkowską nawet przed niepełnosprawnymi i starszymi osobami coby ich nie stratowali z tej miłości.
Bądź tak mało konkretny, jak to tylko możliwe, dzięki temu nikogo nie urazisz.
To już wiem kto pędził na złamanie karku dzisiaj po Jana Pawła II w eskorcie wozów na sygnale.
"Wkrótce Europa przekona się, i to boleśnie, co to są polskie fobie, psychozy oraz historyczne bóle fantomowe" S. LEM
Coś często tu bywa. To w Azotach, to w pobliskich Koszycach. Teraz szpital..
Pewnie szuka Seicenta, w które może walnąć.
-
- Rhetor
Tak dokładnie to nie wiedzieli o tym tylko upośledzeni wyborcy totalnej opozycji. W co najmniej 3 mediach znalazłem dzień wcześniej informację o tej wizycie. Tylko po co sprawdzać informacje, jak lepiej kłamać.kato pisze:Może o tym napiszą, a może nie.
Nie jestem KODziarzem, gorszym sortem, donosicielem, Bolkiem, ani TW.
-
- Rhetor
Kurier tarnowski podaje, że Józio Rojek nie jest już vice na Azotach To wróży rychłą upadłość tej spółki...
Poddaję się. Znalazłem tylko jedną informację o wizycie Beaty Szydło w szpitalu z 17.05.2018, godzina 18:24.Jan Kowalski pisze: Tak dokładnie to nie wiedzieli o tym tylko upośledzeni wyborcy totalnej opozycji. W co najmniej 3 mediach znalazłem dzień wcześniej informację o tej wizycie. Tylko po co sprawdzać informacje, jak lepiej kłamać.
https://krakow.tvp.pl/37248414/promocja ... w-tarnowie" onclick="window.open(this.href);return false;
Nikt Panu nie da tyle, ile ja mogę obiecać (KMN)
Ja dowiedziałem się po fakcie o tym, że ona tutaj była.A przeglądam codziennie wszystkie lokalne serwisy.
-
- Rhetor
Pierwsze z brzegu:
Czwartek ważnym dniem dla Diecezji Tarnowskiej
15.05.2018
Trwają ostatnie przygotowania do promocji albumu – Ziemia świętych i błogosławionych. Relikwie i relikwiarze Diecezji Tarnowskiej.
Uroczyste spotkanie z udziałem znamienitych gości m.in. JE Ks. Abp Edwarda Nowaka – emerytowanego sekretarza Kongregacji Spraw Kanonizacyjnych i wicepremier Beaty Szydło zaplanowano w Wyższym Seminarium Duchownym.
http://www.rdn.pl/religia/czwartek-wazn ... arnowskiej" onclick="window.open(this.href);return false;
Czwartek ważnym dniem dla Diecezji Tarnowskiej
15.05.2018
Trwają ostatnie przygotowania do promocji albumu – Ziemia świętych i błogosławionych. Relikwie i relikwiarze Diecezji Tarnowskiej.
Uroczyste spotkanie z udziałem znamienitych gości m.in. JE Ks. Abp Edwarda Nowaka – emerytowanego sekretarza Kongregacji Spraw Kanonizacyjnych i wicepremier Beaty Szydło zaplanowano w Wyższym Seminarium Duchownym.
http://www.rdn.pl/religia/czwartek-wazn ... arnowskiej" onclick="window.open(this.href);return false;
Tytuł artykułu:"Czwartek ważnym dniem dla Diecezji Tarnowskiej". Dlatego na niego nie wchodziłem
-
- Rhetor
Szydło tu była w charakterze... wie jakim Ale informacje się przewijały gdzieś tam, więc nie była to jakaś tajna wizyta.
Faktycznie tylko upośledzeni wyborcy totalnej opozycji mogli pominąć artykuł o tytule "Czwartek ważnym dniem dla Diecezji Tarnowskiej".
"Wkrótce Europa przekona się, i to boleśnie, co to są polskie fobie, psychozy oraz historyczne bóle fantomowe" S. LEM
-
- Rhetor
Nie wiem na czym polega ta ważność dnia w diecezji, ale to ona była istotą, a szydło była tylko zaproszonym gościem. Nie była to wizyta "oficjalna" tylko przy okazji. Słyszałem o niej od co najmniej tygodnia, co interesowało mnie w tym samym stopniu jak wizyta Sasina. Tak czy siak informacje były, więc sugerowanie tajności tej wizyty nie najlepiej świadczy o tym, kto to robi.