Portal miejski, czy prywatny??
-
Autor tematu - Prytan
- Kontakt:
Portal miejski, czy prywatny??
za: www.tarnow.pl
Z danych statystycznych jednoznacznie wynika, że portal informacyjny tarnow.pl jest najchętniej odwiedzanym tarnowskim portalem informacyjnym.
Grubo ponad 40 tysięcy unikatowych użytkowników odwiedza nasz portal miesięcznie, ta liczba stale rośnie. Cały czas staramy się podnosić jakość informacji przekazywanych mieszkańcom. Uruchamiamy nowe działy, publikujemy coraz więcej multimedialnej zawartości, chcemy aby Oficjalna Strona Miasta żyła. Wszystkim internautom dziękujemy za aktywność.
I takie pytanko male pod dyskusje - czy portal miejski w 100% utrzymywany z kasy podatnikow - MOZE SUGEROWAC, ze jest lepszy od portali komercyjnych utrzymujacych sie z reklamodawcow?
A co jesli pan X rozwazajacy czy dac reklame w jednym czy drugim portalu KOMERCYJNYM przeczyta takiego newsa i pomysli - to ja dam na tarnow.pl... ???
Cos tu nie gra po mojemy...
Albo sie bawimy w komercje, albo w misje publiczna albo w prywaty folwark...
Z danych statystycznych jednoznacznie wynika, że portal informacyjny tarnow.pl jest najchętniej odwiedzanym tarnowskim portalem informacyjnym.
Grubo ponad 40 tysięcy unikatowych użytkowników odwiedza nasz portal miesięcznie, ta liczba stale rośnie. Cały czas staramy się podnosić jakość informacji przekazywanych mieszkańcom. Uruchamiamy nowe działy, publikujemy coraz więcej multimedialnej zawartości, chcemy aby Oficjalna Strona Miasta żyła. Wszystkim internautom dziękujemy za aktywność.
I takie pytanko male pod dyskusje - czy portal miejski w 100% utrzymywany z kasy podatnikow - MOZE SUGEROWAC, ze jest lepszy od portali komercyjnych utrzymujacych sie z reklamodawcow?
A co jesli pan X rozwazajacy czy dac reklame w jednym czy drugim portalu KOMERCYJNYM przeczyta takiego newsa i pomysli - to ja dam na tarnow.pl... ???
Cos tu nie gra po mojemy...
Albo sie bawimy w komercje, albo w misje publiczna albo w prywaty folwark...
-
- Rhetor
Ale chyba na www.tarnow.pl nie ma reklam komercyjnych? (w każdy razie nie powinno)
Osobiście nie widziałem nigdy tam reklam, natomiast jeżeli by się nie rzucały za bardzo w oczy i pozwalały na utrzymanie strony nie miał bym nic przeciwko nim. Zawsze to troszkę pieniędzy z naszych podatków w ten sposób by się oszczędziło.Druid pisze:Ale chyba na www.tarnow.pl nie ma reklam komercyjnych? (w każdy razie nie powinno)
-
Autor tematu - Prytan
- Kontakt:
Nie w tym rzecz, czy reklamy sa czy nie - portal miejski w 100% finansowany z budzetu miasta nie powinien sie porowywac z portalmi komercyjnymi chodzi o zasadę...
Moze i idealista jestem - ale taki jestem.
I też wątpię by jakąś kasę w ten sposób sie zaoszczędziło - to nie spółka - ba portal nie ma nawet jakiejkoliek - nawej najbardziej ulomenj osobowisci....
Ciekaw jestem jak wygladaja ogladalnosci innych portali, ale tym razem z tej samej ligi - Krakow, Sacz, Kielce, Rzeszow i inne. Zakłdam, że tu tarnow.pl tez bryluje...
Moze i idealista jestem - ale taki jestem.
I też wątpię by jakąś kasę w ten sposób sie zaoszczędziło - to nie spółka - ba portal nie ma nawet jakiejkoliek - nawej najbardziej ulomenj osobowisci....
Ciekaw jestem jak wygladaja ogladalnosci innych portali, ale tym razem z tej samej ligi - Krakow, Sacz, Kielce, Rzeszow i inne. Zakłdam, że tu tarnow.pl tez bryluje...
brudnego czołgu na polu bitwy nie widać
-
- Archont
Weredyk - piep... głupoty, słabo mi się robi na takie posty.
Wyobraź sobie, że sam często wchodzę na portal, choćby sprawdzić autobusy miejskie czy PKS. Korzystałem też z BiP.
Moja firma sprawdza regularnie jakie dotacje Unijne są dostepne w regionie.
Znajomi też regularnie korzystają z zawartych tam informacji.
Więc przestań proszę chrzanić głupoty.
Wyobraź sobie, że sam często wchodzę na portal, choćby sprawdzić autobusy miejskie czy PKS. Korzystałem też z BiP.
Moja firma sprawdza regularnie jakie dotacje Unijne są dostepne w regionie.
Znajomi też regularnie korzystają z zawartych tam informacji.
Więc przestań proszę chrzanić głupoty.
-
Autor tematu - Prytan
- Kontakt:
Re: Portal miejski, czy prywatny??
Hehe, rzeczywiście jest się czym szczycićMarcin Golec pisze:Grubo ponad 40 tysięcy unikatowych użytkowników odwiedza nasz portal miesięcznie, ta liczba stale rośnie.
Strona piłkarskiej Unii Tarnów www.zksunia.tarnow.pl ma więcej unikalnych wejść miesięcznie niż oficjalna strona Tarnowa
-
- Rhetor
Podaj jakieś liczbyDeto pisze:Strona piłkarskiej Unii Tarnów www.zksunia.tarnow.pl ma więcej unikalnych wejść miesięcznie niż oficjalna strona Tarnowa
Wysłane z mojej budki telefonicznej
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
Starsznie buracka musi być ta Unia Tarnów bo na www.playboy.com wchodzi ponad 5 milionów dziennie.
Strony Urzędów, Miast zawsze będą miały mniej wejść niż "rozrywkowe" portale. Powód jest prosty na te strony wchodza ci co mają coś do załatwienia lub szukają konkretnej informacji.
Strony Urzędów, Miast zawsze będą miały mniej wejść niż "rozrywkowe" portale. Powód jest prosty na te strony wchodza ci co mają coś do załatwienia lub szukają konkretnej informacji.
Hehe Wiesz, że nie o to mi chodziło. Generalnie ze stron z domeną "tarnow" zksunia była chyba na drugim miejscu jakiś czas temu pod względem liczby odwiedzin.Ravir pisze:Starsznie buracka musi być ta Unia Tarnów bo na www.playboy.com wchodzi ponad 5 milionów dziennie.
Nie znam aktualnej klasyfikacji, może ktos ma dostep, to chętnie się dowiem.