Święto Gulaszu - Patrycja Markowska 23.05.2010
ale sobie rzygacie tymi pieniędzmi, jakby Bóg wie jaki wydatek był. MyślęMr Greenback, że nie ma się co o frekwencje bać, ludzi napewno troche będzie
moim zdaniem 5zł za wstęp to jest bardzo mało, jak robią koncerty gdzie się wchodzi po 50 zł to wtedy moge uznać, że jest przeginka... a tam też sponsorów mają.
a apropo rangi gwiazdy... Moim zdaniem nie jest kojarzona tylko z nazwiska tatusia. Z resztą można to było pare lat temu sprawdzić - Pełno ludzi na poprzednim koncercie Markowskiej na sandzie.
moim zdaniem 5zł za wstęp to jest bardzo mało, jak robią koncerty gdzie się wchodzi po 50 zł to wtedy moge uznać, że jest przeginka... a tam też sponsorów mają.
a apropo rangi gwiazdy... Moim zdaniem nie jest kojarzona tylko z nazwiska tatusia. Z resztą można to było pare lat temu sprawdzić - Pełno ludzi na poprzednim koncercie Markowskiej na sandzie.
Przypomina mi to "gadanie" takiego jednego, który ma skup jabłek. Skupuje te jabłka od kilku lat i za każdym razem twierdzi że mu się to nie opłaca. Możliwości są dwie: albo jest idiotą, albo kłamie, bo co to za interes tracenie czasu i pieniędzy SWOICH. Podobnie jest w tym przypadku.faleQ pisze:Niektórym to nie dogodzi. Pomimo tylu sponsorów i wpływów za bilety, organizator i tak wychodzi na minusie, a jednak organizuje cyklicznie taką imprezę. Dla ludzi. No bo o jakie kolwiek inne alternatywne imprezy u nas w mieście jest ciężko.
A pamiętajcie, że w tym roku ma nie być Parady Konnej.
W 100% zgadzam się z Gościnnym. Bylem, znaczy miałem zamiar wejść na to święto, no bo jak impreza masowa to czemu nie, gulasz lubię. Na wejściu okazało się że mam zapłacić 8 zł, za co ???. Niech się pocałują w nos.
-
- Rhetor
-
- Rhetor
-
- Rhetor
-
- Rhetor
- Kontakt:
Będziesz miał dylemat czy iść na święto gulaszu czy na procesję?Keleos pisze:w Boże ciało? Dziwny termin.
http://www.kubakwasny.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
ponad > 22000 ml A Rh +, a TY?
ponad > 22000 ml A Rh +, a TY?