Inwestycje w miescie
-
- Prytan
Re: Inwestycje w miescie
Pomysł dobry, miejscówka na dojazd dla wielu mieszkańców miasta lepsza niż P&R na Do Huty tylko jakiś chory koszt. 4 bańki za wyasfaltowanie istniejącego zniwelowanego terenu? Jakiś żart...
Niech ogarną pozycjonowanie bo na razie wójek google jej nie wyszukujeExyou pisze:Ruszyła strona.
http://investintarnow.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
No zobaczymy czy to da zamierzane efekty.
No tak więc trzeba się wykazać kreatywnością.
Przebieg modernizacji pawilonu handlowego ul.Romanowicza
- Załączniki
-
- 20171014_161948.jpg (1.06 MiB) Przejrzano 8353 razy
-
- 20171014_161957.jpg (1.04 MiB) Przejrzano 8353 razy
Przypomni ktoś, kto tam teraz w to na Romanowicza inwestuje?
Chyba Leclercgushman pisze:Przypomni ktoś, kto tam teraz w to na Romanowicza inwestuje?
Jak obecnie wygląda sytuacja w okolicach ronda na ul. Błonie/Jana Pawła II. Widać prace przy inwestycjach Mcdonald,s i Mercedesa? Ciekawe czy w tym roku zaczną coś robić na działce Leroy Merlin.
-
- Archont
Odnośnie McDonalds to ściany już stoją. Co do Mercedesa to nie wiem coś tam grzebią w ziemi, jakieś wielkie rury kładą ale sam już nie wiem czy to działka McDonalds czy Mercedesa.Szakuł pisze:Jak obecnie wygląda sytuacja w okolicach ronda na ul. Błonie/Jana Pawła II. Widać prace przy inwestycjach Mcdonald,s i Mercedesa? Ciekawe czy w tym roku zaczną coś robić na działce Leroy Merlin.
Ja się tylko tak zastanawiam wszędzie budują się nowe komendy policji, kiedy pora na nową tarnowską?
Jak wszędzie? Gdzie wszędzie?Exyou pisze:Ja się tylko tak zastanawiam wszędzie budują się nowe komendy policji, kiedy pora na nową tarnowską?
Gush widać że się nie orientujesz. W samej małopolsce w ostatnim czasie powstały lub powstaną nowe komedy w Krakowie, Nowym Sączu, Kętach, Miechowie, Wadowicach, Trzebini. Tarnów jak zwykle mają głęboko w dupie.
-
- Prytan
Po co Ci nowa komenda w TarnowieExyou pisze:Ja się tylko tak zastanawiam wszędzie budują się nowe komendy policji, kiedy pora na nową tarnowską?
Nie jest mi potrzebna, tak tylko napisałem, kto powiedział że jest mi potrzebna? Zwróciłem tylko uwagę na aktualną sytuacje.
Odnośnie rejonu Błonie-Jana Pawła II to dzieje sie tam sporo,w budowie McDonald zaraz obok na dość sporej działce też jeżdzą koparki i coś przewalają.W strone os.Marynarki Wojennej budują sie dwa bloki są już pierwsze ściany chyba parter , niedawno wybudowany pawilon Bodzio.Fotka na szybko.
- Załączniki
-
- 22563515_10210476419975322_1332818519_o.jpg (229.1 KiB) Przejrzano 7854 razy
Ma może ktoś wiedzę co to się dzieje przy ul.Slonecznej naprzeciw Zenitu ?