Budowa przejścia podziemnego na Mickiewicza
Oczywiście że nikt kosztorysu z "tąd" nie robił, jeszcze tego by brakowało. Na plakacie jest napisane że to przejście powstało min. z inicjatywy tego forum więc pytam gdzie kiedy jak................... .
Szmaciak chce władzy nie dla śmichu, lecz dla bogactwa, dla przepychu, chce mieć tytuły, forsę, włości i w nosie przyszłość ma ludzkościĄ - Tow Szmaciak.
Na tym forum bądź na www.forum.tarnow.pl nie pamiętam dokładnie. Na którymś z tych dwóch padł pomysł przejścia podziemnego w tym miejscu.
-
Autor tematu - Rhetor
- Kontakt:
To forum jest naturalną kontynuacją tamtego, Ci sami ludzie... Plakat konsultowany z Administratorami czyli "waaadza" forum.trix pisze:Oczywiście że nikt kosztorysu z "tąd" nie robił, jeszcze tego by brakowało. Na plakacie jest napisane że to przejście powstało min. z inicjatywy tego forum więc pytam gdzie kiedy jak................... .
http://www.kubakwasny.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
ponad > 22000 ml A Rh +, a TY?
ponad > 22000 ml A Rh +, a TY?
Z tego co dobrze widziałem na plakacie, to był adres tego forum. Ja nie wiem co jest kontynuacją czego to tym bardziej nie wie tego ktoś kto czyta te ogłoszenie. Po drugie czyja jest to konkretnie inicjatywa ?? jakiś nick albo coś............. (no ktoś ją fizycznie musiał zgłosić, napisać literki na klawiaturze). Pytam więc kto.To forum jest naturalną kontynuacją tamtego, Ci sami ludzie... Plakat konsultowany z Administratorami czyli "waaadza" forum.
Szmaciak chce władzy nie dla śmichu, lecz dla bogactwa, dla przepychu, chce mieć tytuły, forsę, włości i w nosie przyszłość ma ludzkościĄ - Tow Szmaciak.
Cierpliwości, bo może ktoś kto był bezpośrednio autorem "myśli" na tym forum jest tylko jeszcze się nie przyznał.
A jeśli się nie przyzna, to pewnie nikt nie będzie w stanie potwierdzić kto to przejście wymyślił. tamto forum zdechło i nijak nie można przewertować odpowiedniego wątku. Zatem trixie wygląda na to, że Twoja ciekawość zapewne nie zostanie zaspokojona
A jeśli się nie przyzna, to pewnie nikt nie będzie w stanie potwierdzić kto to przejście wymyślił. tamto forum zdechło i nijak nie można przewertować odpowiedniego wątku. Zatem trixie wygląda na to, że Twoja ciekawość zapewne nie zostanie zaspokojona