Remonty ulic w Tarnowie
-
- Rhetor
Niestety jak się robi drogi na szybko w okresach jesienno-zimowych to takie jaja jak z Nadbrzeżną wychodzą na wierzch, ja mam nadzieję, że gwarancja zostanie lepiej wyegzekwowana niż przy rondzie na Lwowskiej. To też pasuje zgłosić, POLDiM ewidentnie coś tam spartaczył w nawierzchni warstwy ścieralnej, że po tak krótkim okresie tyle małych dziur wypadło...
Aha, mamy prawie połowe maja, a łatania na gorąco jak nie widziałem tak nie widzę, jeszcze chyba w czwartek widziałem na mieście panów z workiem zimnego asfaltu... to też pasuje zgłosić, bo wytwórnie pracują już pełną parą, czego dowód mam przed domem, kilometr za granicą miasta... Są ulice, którymi się naprawdę cieżko jeździ...
Aha, mamy prawie połowe maja, a łatania na gorąco jak nie widziałem tak nie widzę, jeszcze chyba w czwartek widziałem na mieście panów z workiem zimnego asfaltu... to też pasuje zgłosić, bo wytwórnie pracują już pełną parą, czego dowód mam przed domem, kilometr za granicą miasta... Są ulice, którymi się naprawdę cieżko jeździ...
-
- Proedroj
Sobota, rower, jadę Gumniską w stronę centrum, szybkim tempem mijam zajezdnię PKSu, gdy nagle z rowerem zaczyna dziać się coś niedobrego. O matko! Wpadłem w pas sinusoidalnych nierówności, przez chwilę myślałem, że spore wyboje powodujące skoki całego roweru, zrzucą mnie z siodełka i skończę pod kołami jadącej za mną ciężarówki, naprawdę w tym momencie nie było mi do śmiechu. Urwałem nać na chłopaków z TZDM, zacisnąłem dłonie silniej na kierownicy, ostatkiem sił utrzymałem równowagę i szczęśliwie udało mi się wyjść cało z opresji. następny odcinek tej pięknej jezdni pokonałem jadąc środkiem pasa.
TZDM w ogóle spełnia swoje obowiązki?
TZDM w ogóle spełnia swoje obowiązki?
TZDM za obecnego dyrektora jak dotąd sprawuje się gorzej niż za Piertkiewicza i katastrofalnie wręcz w porównaniu do okresu dyrektorowania Pyzdka, z którego domniemywać można, że zrobili kozła ofiarnego.
Mam oficjalne pytanie do Kuby. Czy Zdzisław Musiał pobiera dwie pensje za dwa zajmowane stanowiska Miejskiego Inżyniera Ruchu i Dyrektora TZDM? Jeśli tak, to jest materiał na pierwszy skandal przedwyborczy zwłaszcza, że ulice w mieście wyglądają jak kartoflisko po zimie.
Mam oficjalne pytanie do Kuby. Czy Zdzisław Musiał pobiera dwie pensje za dwa zajmowane stanowiska Miejskiego Inżyniera Ruchu i Dyrektora TZDM? Jeśli tak, to jest materiał na pierwszy skandal przedwyborczy zwłaszcza, że ulice w mieście wyglądają jak kartoflisko po zimie.
Zapraszam na Internetową Stację Meteo Tarnowiec - meteo.tarnowiec.prv.pl
-
- Rhetor
Poldim to taka tarnowska święta krowa jak Bruk Bet. Popatrzcie na chodniki i na asfalt a nastepnie zapytajcie się mnie kto wygra następne przetargi na wykonanie czegoś z dzidziny chodników i dróg. Nie jestem Pytią, ale od razu wam powiem
I tak wracamy do przetargu, gdzie wyznacznikiem jest cena.
I tak wracamy do przetargu, gdzie wyznacznikiem jest cena.
"Ludzie którzy głosują na nieudaczników, złodziei, zdrajców i oszustów nie są ich ofiarami. Są ich wspólnikami". George Orwell
wakacje na ramieniu a ja dalej nie widziałem łatania dziur na gorąco. Za to PR-owcy Prezydenta idą na całość. Nie ma to jak "kompania" wyborcza. A lud boży zagłosuje na miłego i dobrze się prezentującego kandydata.
PS
Jeszcze kilka mln i komisarz zacznie rządzić w Tarnowie. Rzeszów załapał się na program klasterów a nasi urzędnicy, wybitni fachowcy mlaskają się w swoim słodkim lukrze. Brawo!!!!
PS
Jeszcze kilka mln i komisarz zacznie rządzić w Tarnowie. Rzeszów załapał się na program klasterów a nasi urzędnicy, wybitni fachowcy mlaskają się w swoim słodkim lukrze. Brawo!!!!
ICE In Case of Emergency, w nagłym wypadku