Inwestycje w miescie
Re: Inwestycje w miescie
z tymi salonami to sa jaja
w necie pisze ze samochod kosztuje 40 tys zl idziesz do salonu a tam cena 60 tys zl
w necie pisze ze samochod kosztuje 40 tys zl idziesz do salonu a tam cena 60 tys zl
LA ARTE
-
- Prytan
Porsche to nie tylko marka samochodów. To też własna sieć dilerska grupy Volkswagen. Ja dostałem swego czasu auto służbowe z podkładką pod rejestracje zawierającą jakże urocze: Porsche Obornicka
-
- Rhetor
Bo 40 kosztuje wersja najuboższa, a taka, która się do czegokolwiek nadaje 60krzychu pisze:z tymi salonami to sa jaja
Wysłane z mojej budki telefonicznej
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
-
- Rhetor
We wrześniu ma zapaść decyzja w sprawie otwarcia siedziby Polskiej Spółki Gazownictwa w Tarnowie. Posłowie z regionu zapewniają, że rozwiązanie sprawy powinno mieć pozytywny finał dla miasta. Leży mi szczególnie na sercu sprawa Polskiej Spółki Gazownictwa, czyli – w naszych umysłach i sercach – dawnej Karpackiej Spółki Gazownictwa – mówi posłanka PiS Anna Czech
Według naszych nieoficjalnych informacji jest jednak możliwe, że decyzja o otwarciu siedziby Polskiej Spółki Gazownictwa w Tarnowie może się przedłużyć, a nawet w ogóle nie zapaść.
http://rdn.pl/?p=144923" onclick="window.open(this.href);return false;
Coś pani Ani ostatnio nie idzie.A to 4 mln dotacji do zwrotu, a to sprawa leżąca jej na sercu tonąć zaczyna we mgle.
Na ludzki rozum.Po co PSG ma znowu zmieniać siedzibę, co? To sa koszty, których nikt nie chce.
Według naszych nieoficjalnych informacji jest jednak możliwe, że decyzja o otwarciu siedziby Polskiej Spółki Gazownictwa w Tarnowie może się przedłużyć, a nawet w ogóle nie zapaść.
http://rdn.pl/?p=144923" onclick="window.open(this.href);return false;
Coś pani Ani ostatnio nie idzie.A to 4 mln dotacji do zwrotu, a to sprawa leżąca jej na sercu tonąć zaczyna we mgle.
Na ludzki rozum.Po co PSG ma znowu zmieniać siedzibę, co? To sa koszty, których nikt nie chce.
"Ludzie którzy głosują na nieudaczników, złodziei, zdrajców i oszustów nie są ich ofiarami. Są ich wspólnikami". George Orwell
Ja mam wrażenie, że posłowie PIS z naszego rejonu mają po prostu za niską pozycję na partyjnej liście "wiernych i zasłużonych" i takie rodzynki jak siedziba PSG to jednak za wysokie progi. (jeśli mnie pamięć nie myli na początku miała być to główna siedziba na kraj) Fajnie byłoby gdyby to wyszło ale od samego początku jestem do tego nastawiony dość sceptycznie. Wygląda na to, że ktoś im tam coś kiedyś obiecał na odczepkę a teraz jak przychodzi do konkretów to sprawa się rozmywa. No chyba, że rzucą to Tarnowowi w ramach wzmocnienia partyjnych struktur w rejonie przed wyborami do samorządów i osłabienia pozycji Ciepieli.
"Wkrótce Europa przekona się, i to boleśnie, co to są polskie fobie, psychozy oraz historyczne bóle fantomowe" S. LEM
W takim specyficznie zakompleksionym kraju, jak Polska, niedopuszczalne jest żeby siedziba czegokolwiek ważnego była poza stolicą. To nie USA, albo zachodnia Europa, gdzie siedziba dużej spółki może być w małym miasteczku. Tutaj najważniejszy jest "prestiż" w postaci adresu w Warszawie.... Firmy które to mają w d... to wyjątki ale ja akurat takie podejście ceniędefekator pisze:...(jeśli mnie pamięć nie myli na początku miała być to główna siedziba na kraj) Fajnie byłoby gdyby to wyszło ale od samego początku jestem do tego nastawiony dość sceptycznie...
Na wprost Szkoły Podstawowej nr 1 przy Reymonta ruszyły prace rozbiórkowe starego budynku i na jego miejscu ma powstać jakiś nowy budynek handlowy. W miejscu bardzo dawnego lodowiska
Salon sprzedał.Rodowity pisze:ale jak to sprzedal salon? czy kawalek dzialki pod nowy salon?
rzuf pisze:Salon sprzedał.Rodowity pisze:ale jak to sprzedal salon? czy kawalek dzialki pod nowy salon?
I co będzie tam salon Porsche? już to widze , przecież nawet w takiej Łodzi i wielu innych dużych miastach nie ma.
-
- Rhetor
Po co ci salon Porsche jak i tak Cie nie stać na takowe auto :Exyou pisze:rzuf pisze:Salon sprzedał.Rodowity pisze:ale jak to sprzedal salon? czy kawalek dzialki pod nowy salon?
I co będzie tam salon Porsche? już to widze , przecież nawet w takiej Łodzi i wielu innych dużych miastach nie ma.
"Ludzie którzy głosują na nieudaczników, złodziei, zdrajców i oszustów nie są ich ofiarami. Są ich wspólnikami". George Orwell
niech nazwa nie bedzie mylaca, bo pod ta nazwa kryje sie owy diler:
http://www.porscheinterauto.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
pewnie przedstawiono takie warunki dalszej autoryzacji VW, ze musial sprzedac to inter auto
http://www.porscheinterauto.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
pewnie przedstawiono takie warunki dalszej autoryzacji VW, ze musial sprzedac to inter auto
Masz już bilet czy Ci kupić?krzychu pisze:trzeba uciekac z Tarnowa tu bedzie tylko gorzej ;-)
A czy ktoś wie co konkretnie ma tam powstać?ClNEK pisze:Na wprost Szkoły Podstawowej nr 1 przy Reymonta ruszyły prace rozbiórkowe starego budynku i na jego miejscu ma powstać jakiś nowy budynek handlowy. W miejscu bardzo dawnego lodowiska
Coś chyba drgneło przy budowie salonu Mercedesa. Kopara grzebała coś w ziemi, rury jakieś czy cuś. Ogólnie trochę ludków tam się kręciło. I jakiś magazynek na sprzęt posadowili.