Przebudowa stadionu "Błękitnych"
Przebudowa stadionu "Błękitnych"
Jednak uruchomię nowy wątek, bo może się w nim dziać
Na początek szkic jak to ma wyglądać docelowo.
Na początek szkic jak to ma wyglądać docelowo.
- Załączniki
-
- blekitni.jpg (376.63 KiB) Przejrzano 12567 razy
Re: Przebudowa stadionu "Błękitnych"
Szczerze, to dobrze że chcą wyremontować stadion. Choć wydaje mi się, że jego lokalizacja jest kiepska i będzie on służył jedynie jako kuweta. Może lepszym pomysłem była by budowa podobnego obiektu w pobliżu Os. Zielonego lub Os. Westerplatte.
Parking duży jest. Tylko nie wiem czy się proboszcz zgodzi
Jest tam tyle pola, że i pod parking się coś uklepie Poza tym po co duży parking koło stadionu znajdującego się w bliskim sąsiedztwie dużych osiedli?Goscinny pisze:Masz koło Zielonego parking jak przy Basenie?
Może po to, że nie wszyscy mieszkają na osiedlach.
Zresztą - stadion nie będzie znajdował się przy osiedlach, więc to dyskusja akademicka
Zresztą - stadion nie będzie znajdował się przy osiedlach, więc to dyskusja akademicka
I nie ma mieszkańców poza osiedlami. Poza tym ludzie już dawno stali się tak wygodni, że obstawiam iż parking kościoła jest zawsze pełny w niedziele chociaż przychodzą ludzie z okolicy w głównej mierze.
Wysłane z mojego Nexus 5X przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego Nexus 5X przy użyciu Tapatalka
Trochę wątek zamarł, więc wrzucę zdjęcia jak to wygląda na dziś:
- Załączniki
-
- 20170401_164127_1.jpg (159.21 KiB) Przejrzano 11803 razy
-
- 20170401_164119_1.jpg (199.22 KiB) Przejrzano 11803 razy
-
- 20170401_164113_1.jpg (195.48 KiB) Przejrzano 11803 razy
-
- 20170401_164110_1.jpg (155.22 KiB) Przejrzano 11803 razy
Z tą trawą na środku nie będzie później jak na boisku, na os Legionów, że tylko 1,5 godziny gry dziennie?
Sędzia nie będzie mógł przedłużyć meczu nawet o minutę bo wyjdzie 91 minut i już będzie więcej niż 1,5 godziny.lll pisze:Z tą trawą na środku nie będzie później jak na boisku, na os Legionów, że tylko 1,5 godziny gry dziennie?
No i nacieszyliśmy się inwestycją, "nowa bieżnia dla tarnowian", tak?
Gówno prawda:
Dla mieszkańców będzie udostępniony tor 7 i 8. To samo w sobie jest już głupie, ale..... ta bieżnia ma 6 torów - tylko na prostej jest 8, więc mieszkańcy będą mogli biegać po trawie. Fajnie, prawda?
Ale założę się, że jeden z drugim będą się zaraz chwalić jak baza dla mieszkańców się rozrasta.
Gówno prawda:
Dla mieszkańców będzie udostępniony tor 7 i 8. To samo w sobie jest już głupie, ale..... ta bieżnia ma 6 torów - tylko na prostej jest 8, więc mieszkańcy będą mogli biegać po trawie. Fajnie, prawda?
Ale założę się, że jeden z drugim będą się zaraz chwalić jak baza dla mieszkańców się rozrasta.
Ooo takiego, to jeszcze nie było Czyli reszta torów na prostej będzie odgrodzona, a jak chcesz pobiegać w kółko, to się robi lekki bieg przełajowy, bo po skarpie i trybunie? Jaki jest sens robienia takich inwestycji? Spełniają w ogóle jakieś kryteria choćby dla zawodów juniorskich, młodzieżowych?
Jednak ten Facebook się psuje - jeszcze 15 minut temu była "zabawna" odpowiedź w sprawie tego toru 7 i 8, a już jej nie ma.
Na szczęście zrobiłem zrzut zanim odpowiedź prezydenta "się skasowała".
Na szczęście zrobiłem zrzut zanim odpowiedź prezydenta "się skasowała".
- Załączniki
-
- ciepiela_stadion.png (443.58 KiB) Przejrzano 11092 razy
No to ja tam będę mógł biegać
Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
-
- Rhetor
Zapytałem o to Romana na FB. Wczoraj, wrzucił jakąś heheszkową odpowiedź, dając mi do zrozumienia że się czepiam. Komentarz dziś już usunięty, a ja nie mam screena. Pytanie: gdzie znajdę informację o tych torach, dopytam go jeszcze raz wrzucając źródło.Goscinny pisze:No i nacieszyliśmy się inwestycją, "nowa bieżnia dla tarnowian", tak?
Gówno prawda:
dzięki.
PS
Gościnny jesteś spoko