Remonty ulic w Tarnowie
Re: Remonty ulic w Tarnowie
Dla mnie też owe asfaltowanie jest dziwne Krakowska momentami jest dużo gorsza... np koło dawnego mistaru są dziury i doły przy studzienkach kanalizacyjnych od niepamiętnych czasów. Na Orkana faktycznie pasowało by coś zrobić bo ta droga przejmie miano najgorszej w mieście za niedługo. A jak już bardzo chcą coś asfaltować to może porządne łatanie dziur na elektrycznych i spokojnej bo tam naprawdę jest źle.
Koledzy jakiś namiar gdzie zgłaszać ubytki w jezdni?
pozdrawiam
pysp
Koledzy jakiś namiar gdzie zgłaszać ubytki w jezdni?
pozdrawiam
pysp
Ul Szujskiego. Tak się bardzo spieszyli z robotą, że zabrakło kilku metrów na dokończenie
Może wymogi unijne są takie, że trzeba tą robotę rozłożyć w czasie
Remont Lwowskiej przesunięty - dbają o kierowców
http://rdn.pl/?p=132148" onclick="window.open(this.href);return false;
http://rdn.pl/?p=132148" onclick="window.open(this.href);return false;
To przekładanie remontów powoduje, że większość z nich nie będzie fakturowana w tym roku - czyżby kasa miejska była w aż tak złej kondycji? Na wszystkim oszczędzają...
Poza tym UNIEWAŻNIONO przetarg na remont mostu na Białej wc. Kwiatkowskiego. Ciekawe...
Poza tym UNIEWAŻNIONO przetarg na remont mostu na Białej wc. Kwiatkowskiego. Ciekawe...
-
- Rhetor
A mnie zastanawia, dlaczego w pierwotnym harmonogramie remontów, o Gumniskach pisano: Ulica będzie przejezdna, za wyjątkiem września i października 2014, kiedy wiadukt musi zostać zamknięty oraz kwietnia i maja, gdy zostanie wprowadzony ruch wahadłowy.
Czyli planowano zamknięcie tylko na dwa miesiące, a obecnie mówi się, że do końca roku.
Czyli planowano zamknięcie tylko na dwa miesiące, a obecnie mówi się, że do końca roku.
Może to w związku z nieudolnością Ciepieli w sprawie dofinansowania hali Jaskółka?hurricane pisze:czyżby kasa miejska była w aż tak złej kondycji? Na wszystkim oszczędzają.
Nie jestem KODziarzem, gorszym sortem, donosicielem, Bolkiem, ani TW.
hurricane z drugiej strony - jakby odpalili remont Lwowskiej zgodnie z założeniami, to byłby krzyk, że miasto jest sparaliżowane.
No tak... Tylko powiedz mi jeszcze co się z tymi pieniędzmi w budżecie stanie, jesli są, przeksięgują sobie ot co na następny rok. Jeżeli chodzi o inwestycje drogowe Tarnów stoi... Jeszcze za prezydentury Bienia uważałem, że mamy stosunkowo dobre drogi w stosunku do Sącza, Rzeszowa czy Krakowa. Obecnie wszystkie te miasta odjeżdżają nam daleko do przodu...
Zagospodarują Przecież wyremontowali ul. Marszałka, polepili kawałek Szpitalnej
Nie wiem czy było, ale zauważyłem przygotowane kable pod oświetlenie ulicy Lotniczej.
Pewnie pod ten koncert Disco Polo, który odbędzie się w sierpniu.
Nie pod kable, robią oświetlenie uliczne.
Prosz...Goscinny pisze:Nie wiem czy było, ale zauważyłem przygotowane kable pod oświetlenie ulicy Lotniczej.
W końcu będzie można w mniejszym strachu siąść na ławeczce w nocy
Haha, no i faktycznie będzie remont Kwiatkowskiego... Z wielkich buńczucznych zapowiedzi najpierw była mowa o przekroju drogi 2x2 (odblokowanie zakorkowanych Mościc) potem zrobili z tego 1x3 (lewoskręty) a zostało co? Zwykły remont, odtworzenie stanu istniejącego z wymianą podbudowy i dobudowaniem dwóch zatok autobusowych w rejonie Bramy nr 3 . Wielka modernizacja skończy się zwykłym remontem. Dziadostwo, dziadostwo i jeszcze raz dziadostwo. No chyba, że za dwa, trzy lata będą modernizować świeży remont... Wtedy będzie nie dziadostwo, ale wielkie marnotrawstwo. Oj Ci co znali Romka z pierwszej jego kadencji mieli rację, że ta kadencja będzie dla miasta zmarnowana...