Gemini Park Tarnów. To oficjalna nazwa.Keleos pisze:Zawsze można porozmawiać o standardach oferowanych przez GP.
Przy okazji - w końcu to będzie Gemini Jasna Park czy Gemini Park?
Pytam, gdyż tutaj zmieniono nazwę tematu, mówiło się także o wycofaniu z nazwy słowa 'Jasna', tymczasem na budowie wiszą reklamy z hasłem Gemini JASNA Park...
Centrum Handlowe Gemini Park
"Wkrótce Europa przekona się, i to boleśnie, co to są polskie fobie, psychozy oraz historyczne bóle fantomowe" S. LEM
-
- Rhetor
Ucichł, odżyje jak otworzą i potem znowu ucichnie:)halford pisze:Ponieważ wątek trochę ucichł,
A tym czasem w New Sączu
http://nowysacz.naszemiasto.pl/artykul/ ... ,id,t.html
zauważyliście że Sandecja ma identyczną stronę internetową jak Tarnovia? to ten sam inwestor?
zauważyłem też taką zależność że obydwie mieszczą się na wylotowej drodze z miasta, nie wierzę by to nie miało wpływu na obroty
wydaje mi się że najlepszą miejscówkę na jakikolwiek handel ma świt: blisko centrum, niedaleko kościoły (;p), pkp, pks i przystanki prawie wszystkich linii mpk jadących przez miasto. czego więcej? wydaje mi się że tarnovia tak o będzie sobie wegetować, a gemini przetrwa dzięki tesco i mediamarkt.
zauważyłem też taką zależność że obydwie mieszczą się na wylotowej drodze z miasta, nie wierzę by to nie miało wpływu na obroty
wydaje mi się że najlepszą miejscówkę na jakikolwiek handel ma świt: blisko centrum, niedaleko kościoły (;p), pkp, pks i przystanki prawie wszystkich linii mpk jadących przez miasto. czego więcej? wydaje mi się że tarnovia tak o będzie sobie wegetować, a gemini przetrwa dzięki tesco i mediamarkt.
Najlepsza miejscówka to Owintar, te same plusy co Swit, tylko miejsca o wiele wiele więcej. Przy rozsądnym dogadaniu sie inwestora z władzami miasta, ew. wspólnym zrobieniu łącznika PKP-Tuchowska... na szczęście/nieszczęście mamy to co mamy - piękne gruzowisko w centrum miasta.
"Wolę być głupim z nadzieją, niż bez nadziei - niemądrym" Edward 'Dudek' Dziewoński
Ja dobrze widzę? Porównujesz szablon futbolowo.pl do galeria-tarnovia.com czy galeria-sandecja.pl? A na czym polega to podobieństwo? Bo ja go jakoś nie potrafię dostrzec.Keleos pisze:Nie inwestor, tylko ten sam szablon (serwis futbolowo.pl)
Unia Tarnów również z tego korzysta ; ) [młode roczniki]
I tak, to jest ten sam inwestor.