Centrum Handlowe Gemini Park
http://krakow.gazeta.pl/krakow/1,35798, ... narki.html
bez komentarza... Mefisto101 i Ravir mieli racje - Bonarka to niewypał
A wracając do tematu Gemini to już widzę te tłumy w Calzedonii po stroje kapielowe za 300 PLN i kolejki po żakiety w Promod
A wracając do tematu Gemini to już widzę te tłumy w Calzedonii po stroje kapielowe za 300 PLN i kolejki po żakiety w Promod
-
- Rhetor
Mały offtopic: Po 300 PLN?? Żona ściągała przez koleżankę z USA i zapłaciła tyle za 3 z Victoria's Secret Pokopało ludzi w tym kraju.bobasek pisze:http://krakow.gazeta.pl/krakow/1,35798, ... narki.html
[ Dodano: 30-04-2010, 07:29 ]
Dorota1975 pisze:właśnie oglądam... no i super
jedyne, co potrafię zjeść w McD to FRYTKI i lody.. całej reszty nigdy nie próbowałam i nie zamierzam.
Smacznego
http://www.youtube.com/watch?v=on6BSfHlK_w No to smacznego z frytkami hehehhe
"Ludzie którzy głosują na nieudaczników, złodziei, zdrajców i oszustów nie są ich ofiarami. Są ich wspólnikami". George Orwell
-
- Rhetor
-
- Rhetor
Z ego co mówiła moja znajoma zajmująca sie w Anglii(obecnie) badaniem mięsa, żywność jaką mamy w Polsce nie jest jeszcz etaka zła. Reszta świata zachodniego jedzie na genetyce i tam dopiero widac efekty ingerencji człowieka. No ale to juz dyskusja na zupełnie inny temat.Dorota1975 pisze:chyba nikt nie wierzy, że jedzenie w takich lokalach pozbawione jest specyficznych dodatków.... pytanie tylko ile ich dosypano....; wyniki podobnego testu pokazano w TVN.... ;
o mnie się nie martw. bywam w McD bardzo sporadycznie.
"Ludzie którzy głosują na nieudaczników, złodziei, zdrajców i oszustów nie są ich ofiarami. Są ich wspólnikami". George Orwell
Zawsze chciałem się dowiedzieć jaka to różnica miedzy jedzeniem zmodyfikowanym genetycznie i a modyfikowanym normalnie i jakie to efekty ingerencji człowieka można zobaczyć Ciele z dwoma głowami? Truskawki żywiące się ludzkim mięsem ??Mr Greenback pisze: Z ego co mówiła moja znajoma zajmująca sie w Anglii(obecnie) badaniem mięsa, żywność jaką mamy w Polsce nie jest jeszcz etaka zła. Reszta świata zachodniego jedzie na genetyce i tam dopiero widac efekty ingerencji człowieka. No ale to juz dyskusja na zupełnie inny temat.
Inna sprawa to ładowana do jedzenia chemia. Mam w lodówce paczkę naturalnych nie modyfikowanych rzodkiewek kupionych w markecie w okolicach grudnia. Do dziś wyglądają jak w dniu zakupu. Trzymam je w ramach eksperymentu z ciekawości kiedy spleśnieją lub zgniją ale wygląda na to że na wyniki doświadczenia przyjdzie mi jeszcze poczekać
"Wkrótce Europa przekona się, i to boleśnie, co to są polskie fobie, psychozy oraz historyczne bóle fantomowe" S. LEM
zgadzam się ze wszystkimi , KFC zrobi furorę dlatego iż można naprawdę szybko zjeść na prawdę dobrę kurczaki , ja uważam że od czasu gdy w GT nie ma już tej restauracji to tak na prawdę nie ma nic pożywnego i dobrego do jedzenia, no może po za Panino Genui całkiem smaczne te bułeczki trzeba przyznać , ale mi i tak najbardziej brakuje najlepszych w Tarnowie pierogów Ruskich
-
- Rhetor
Nie trzymaj ich w lodówce to wyschną. chyba, że je zostawisz w wodzie to zgnijądefekator pisze:Zawsze chciałem się dowiedzieć jaka to różnica miedzy jedzeniem zmodyfikowanym genetycznie i a modyfikowanym normalnie i jakie to efekty ingerencji człowieka można zobaczyć Ciele z dwoma głowami? Truskawki żywiące się ludzkim mięsem ??Mr Greenback pisze: Z ego co mówiła moja znajoma zajmująca sie w Anglii(obecnie) badaniem mięsa, żywność jaką mamy w Polsce nie jest jeszcz etaka zła. Reszta świata zachodniego jedzie na genetyce i tam dopiero widac efekty ingerencji człowieka. No ale to juz dyskusja na zupełnie inny temat.
Inna sprawa to ładowana do jedzenia chemia. Mam w lodówce paczkę naturalnych nie modyfikowanych rzodkiewek kupionych w markecie w okolicach grudnia. Do dziś wyglądają jak w dniu zakupu. Trzymam je w ramach eksperymentu z ciekawości kiedy spleśnieją lub zgniją ale wygląda na to że na wyniki doświadczenia przyjdzie mi jeszcze poczekać
Nie wiesz jak wygląda żywnośc mutowana? W sumie ja tez nie , ale jak patrzę na Amerykanów to moge sobie wyobrazić czym jest
Niech każdy je co chce i tyle. Ja nie jestem przeciw zywnosci genetycznie modyfikowanej tyko przeciwko narzucaniu jej konsumentom jako standardu. No ale to już rozmowa na odmienny temat , a nie GJP.
Ostatnio zmieniony 02-05-2010, 18:23 przez Mr Greenback, łącznie zmieniany 1 raz.