bo szczecinę trzeba przynajmniej dwa razy na tydzień porządnie wyszczotkować - wtedy żaden wirus się nie utrzymakrzychu pisze:w szczecinie siec orange/neostrada jest strasznie zawirusowana
Internet - jaki polecacie
Re: Internet - jaki polecacie
Zwierciadła Nehaleni dzielą się na uprzejme i rozbite
Jaki internet polecacie.Przeprowadzam się na osiedle koszyckie i nie wszyscy dostawcy mają tam zasięg . Co myślicie o internecie ZETO ?
-
- Rhetor
Zeto na Koszyckim? Jesteś tego aby na pewno pewny?
Wysłane z mojej budki telefonicznej
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
Właśnie nie wiem czy mają tam zasięg .
W Play internet jest z limitem, multimedia nie obejmuje mojego miejsca zamieszkania .No i nie wiem jaki internet założyć,żeby był bez ograniczeń.
W Play internet jest z limitem, multimedia nie obejmuje mojego miejsca zamieszkania .No i nie wiem jaki internet założyć,żeby był bez ograniczeń.
-
- Rhetor
Z tego co było mi wiadomo (informacje sprzed 2 lat) to tam są MM, FaithNet i coś mi się kołacze Infonet.
Nie liczę neozdrad i innych takich.
Nie liczę neozdrad i innych takich.
Wysłane z mojej budki telefonicznej
Info-Net raczej nie natomiast jest tam Pro4Net i to nawet chyba ze światłowodami. http://lms.pro4net.pl/strefa.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Zwierciadła Nehaleni dzielą się na uprzejme i rozbite
Świadczy ktoś jeszcze usługi dostawy internetu na Zabłociu ?Oczywiście pomijając "najlepszego" Tarnowskiego dostawce.
ja mam do wyboru :
zeto
multimedia
upc
orange
co byscie wybrali ?
zeto
multimedia
upc
orange
co byscie wybrali ?
LA ARTE
A dlaczego taka szydera z MM? Mam od nich net i nie narzekam - wprawdzie sieć "odziedziczona" po IS, ale już kilka lat działa pod marką MM i prócz nielicznych krótkich awarii nic złego się nie działo.bezelown pisze:Świadczy ktoś jeszcze usługi dostawy internetu na Zabłociu ?Oczywiście pomijając "najlepszego" Tarnowskiego dostawce.
"Wolę być głupim z nadzieją, niż bez nadziei - niemądrym" Edward 'Dudek' Dziewoński
Ja też nie narzekam na MM.Byłem w IS było dobrze i szybko.Tarnowska Kablówka też u mnie była.Szkoda że nie zdążyli ze światłowodem do mojego bloku.Póki co za 20 zeta mam net po lanie do 100Mbit/s.To "do" do nowej umowy dołączyła MM.A co będzie jak nastanie UPC?Chwal dostawcę swego bo ....
No właśnie. Byliście w IS a potem przeszliście na takich samych warunkach. Gdyby wziąć na nowo umowę dla nowego klienta to w tej cenie nie dostalibyście symetrycznego łącza, nie dostalibyście takich parametrów.
Pytanie co teraz jak UPC kupiło MM, czy będzie można zostać dalej na starych warunkach po IS. Z UPC już wydzwaniają z ofertą ale wciąż słaby upload.
Nam się zdarza czasem. Odezwij się proszę na PW to sprawdzimy czy i co możemy Ci zaproponować.bezelown pisze:Świadczy ktoś jeszcze usługi dostawy internetu na Zabłociu....
Pozdrawiamy i życzymy wszystkim wiele radości w Święta
--
Załoga INFO-NET
pozdrawia załoga Info-Net Tarnów
<#### http://www.in.net.pl" onclick="window.open(this.href);return false; #####>
<#### http://www.in.net.pl" onclick="window.open(this.href);return false; #####>
-
Autor tematu - Prytan
ZETO.Miałem przez kilkanaście lat.Nie można złego słowa powiedzieć.krzychu pisze:ja mam do wyboru :
zeto
multimedia
upc
orange
co byscie wybrali ?
Tęsknie za multimediami odkąd mam orange (net, telefon, tv). Teraz dopiero mogę docenić MM na których wcześniej psy wieszałem Tak czy inaczej dno ma kolor pomarańczowy.