Galeria Tarnovia
-
- Rhetor
-
- Rhetor
Odnośnie empiku w Zenicie to zgadzam sie ze porażka. Bardzo czesto w dniu premiery nie było ani gier ani książek. Notabene rozwaliło mnie jak nie bylo na premierze jednej z najbardziej znanych gier. Dopiero po pytaniach okazalo się ze gra jest ale jeszcze nie wystawiona i jesli przyjde za godzine to bedzie na półce (była godzina 14).
Ale od tej pory jakos rzadko zagladam do Empiku wiec nie jest mi zbytnio potrzebny w Galerii.
Ale od tej pory jakos rzadko zagladam do Empiku wiec nie jest mi zbytnio potrzebny w Galerii.
-
- Rhetor
Empik szczyci się że są tam ciężko dostępne gazety tematyczne, jednak SDJ nie zaznałem, za to kupiłem go w pierwszym lepszym kiosku w Łodzi. Tarnów to zaścianek.
Wysłane z mojej budki telefonicznej
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
Ja nie musze mieć Empiku, wystarczy dobra ksiegarnia sklep z gratami do kompa sklep z grami sklep z muzyka i bedzie git :-P .
Co do zaścianka, wszyscy tak jakoś o tym mówią, jednak chyba nie jest tak źle (mam nadzieje), byc może w kiosku w łodzi tez nie wszystko jest. Nie ma czytelników, nie ma gazety. Byłem niedawno w Tbg i za cholerę nie mogłem dostać mojej gazety, u nas jest chyba w każdym kiosku.
Co do zaścianka, wszyscy tak jakoś o tym mówią, jednak chyba nie jest tak źle (mam nadzieje), byc może w kiosku w łodzi tez nie wszystko jest. Nie ma czytelników, nie ma gazety. Byłem niedawno w Tbg i za cholerę nie mogłem dostać mojej gazety, u nas jest chyba w każdym kiosku.
Ostatnio zmieniony 29-10-2009, 09:29 przez trix, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Rhetor
Da się, da, tylko trzeba wpierw o tym pamiętać, że coś mi jest potrzebne
Wysłane z mojej budki telefonicznej