Nie ma jeszcze tematu o naszym lokalnym ff, no to ja założę
Być może niektórym umknęło, ale Frasses wprowadził nowość do swojego menu: burgera Takiego z wołowinki i w porządnej bule Całkiem smaczny, ale mięsko za słabo doprawione jak dla mnie.
Frasses
-
Autor tematu - Rhetor
Frasses
Wysłane z mojej budki telefonicznej
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
Re: Frasses
Ile złotych monet wołają za taką przyjemność?
-
Autor tematu - Rhetor
Złotych... nie wiem, ale srebrnawych z napisem 1 złoty polski trzeba 13
A jak się wychodzi z lokalu to nadal niesie się na sobie smród tłuszczu z kuchni?
-
- Prytan
To chyba ten "sznyt" Frassesa, dzięki któremu możemy wrócić pamięcią do dawnych czasówgushman pisze:A jak się wychodzi z lokalu to nadal niesie się na sobie smród tłuszczu z kuchni?
We Frassesie na Słonecznej cole mieszają z wodą . Ostatnio byłem tam zjeść zestaw i cola była okropna, praktycznie bez smaku i nie jest to tylko moja opinia . Reszta tzn.- frytki, surówka i hamburger były dobre.
W frassesie bardziej chrzczą cole w porównaniu do innych fast foodów (KFC, McDonald, Burger King).
Ale ogólnie mówiąc jedzenie mają znośnie dobre, nic dziwnego że zawsze jest tam ruch. Na słonecznej wprowadzili nowość, podobno 100% wołowiny ktoś próbował?
p.s. gdy wprowadzili 100% wołowiny niektórzy byli zaskoczeni... Jak to tamte nie były z wołowiny? :O
Ale ogólnie mówiąc jedzenie mają znośnie dobre, nic dziwnego że zawsze jest tam ruch. Na słonecznej wprowadzili nowość, podobno 100% wołowiny ktoś próbował?
p.s. gdy wprowadzili 100% wołowiny niektórzy byli zaskoczeni... Jak to tamte nie były z wołowiny? :O
-
- Rhetor
Kilogram polędwicy wołowej nie mówiąc o antrykocie to koszt rzędu 70-90 zł. Sprzedawali by myślisz wołowe burgery w cenie 8 zł?aaee pisze:W frassesie bardziej chrzczą cole w porównaniu do innych fast foodów (KFC, McDonald, Burger King).
"Ludzie którzy głosują na nieudaczników, złodziei, zdrajców i oszustów nie są ich ofiarami. Są ich wspólnikami". George Orwell
-
Autor tematu - Rhetor
13 nie 8, i są całkiem dobre ale słabo przyprawione.
-
- Rhetor
Milordzie...Pytanie było o te co były sprzedawane, a nie o te co są....LordRuthwen pisze:13 nie 8, i są całkiem dobre ale słabo przyprawione.
"Ludzie którzy głosują na nieudaczników, złodziei, zdrajców i oszustów nie są ich ofiarami. Są ich wspólnikami". George Orwell