Centrum Handlowe Gemini Park
Mnie ten szał na punkcie KFC nie dziwi, wszak marka rozpoznawalna, która wciąż u mieszkańców mniejszych i średnich miast wywołuje dreszcz... Nie uważam żeby ta radość z z KFC była czymś złym, w Rzeszowie czy NS KFC nie ma więc zawsze jest to malutkie zwycięztwo...
Jednak w całym tym szale na punkcie KFC umknęło chyba jedno:
"(...) Tarnowski "Chickey" jest pierwszą restauracją tej sieci w Polsce..."
To jest prawdziwy lans....
Jednak w całym tym szale na punkcie KFC umknęło chyba jedno:
"(...) Tarnowski "Chickey" jest pierwszą restauracją tej sieci w Polsce..."
To jest prawdziwy lans....
może mało światowy jestem, ale czy to nie jest jedyna taka restauracja? google milczy trochę;)
A KFC jest przynajmniej dobrą alternatywą dla pizza/coś na szybko... i z tego się cieszę. Brakowało mi nieco tej "restauracji" w naszym mieście i nie ma to nic wspólnego z jakimś szczególnym zachwytem.
Zresztą w przypadku całej galerii gnębi mnie ciekawość jej późniejszego funkcjonowania, zwłaszcza z takim rozkładem sklepów. W tym mieście to jednak nowość i zobaczymy czy inwestor faktycznie przemyślał sprawę
A KFC jest przynajmniej dobrą alternatywą dla pizza/coś na szybko... i z tego się cieszę. Brakowało mi nieco tej "restauracji" w naszym mieście i nie ma to nic wspólnego z jakimś szczególnym zachwytem.
Zresztą w przypadku całej galerii gnębi mnie ciekawość jej późniejszego funkcjonowania, zwłaszcza z takim rozkładem sklepów. W tym mieście to jednak nowość i zobaczymy czy inwestor faktycznie przemyślał sprawę
Mnie tam to KFC ani parzy ani ziębi, ale jednak gdybym miał jeść w galerii, to zapewne polazłbym do KFC lub MaCa, a już najchętniej do Subwaya. Czy ktoś z Was miał okazję zgłodnieć w Galerii Tarnovia? bo ja tak i miałem nie lada dylemat na temat czym zapchać żołądek. Za pierwszym razem zjadłem kebaba - masakra, potem jakieś coś w tym amerykańskim wystroju - też masakra, za trzecim razem już nie dałem się nabrać i zjadłem gofra w Targowej.
Piszcie co chcecie, ale bez choćby jednego markowego punktu żywieniowego (bo nazwanie KFC restauracją traktuję jako makabryczny żart) tak duży pawilon handlowy jest po prostu niepełnosprawny.
Piszcie co chcecie, ale bez choćby jednego markowego punktu żywieniowego (bo nazwanie KFC restauracją traktuję jako makabryczny żart) tak duży pawilon handlowy jest po prostu niepełnosprawny.
Ale w tym kebabowym sklepie to chyba już chwilę temu byłeś, prawda? Bo ja też słyszałem, że bywało paskudnie, ale później słyszałem, że się bardzo poprawiło. I powiem Ci, że o ile nie wiem jak było wcześniej, tak teraz jest co najmniej smacznie i z czystym sumieniem mogę polecić ten kebab w GT.
Bo o tym czymś a'la KFC (to w "amerykańskim wystroju") to jeszcze nic dobrego nie słyszałem.
Bo o tym czymś a'la KFC (to w "amerykańskim wystroju") to jeszcze nic dobrego nie słyszałem.
W czwartek w budynku "U Siemachy" odbyła się konferencja prasowa z najważniejszymi ludźmi związanymi z inwestycjami: Gemini Park i U Siemachy:
info + galeria: tarnow.net.pl
info: intermaks.pl
galeria: intermaks.pl
info: RDN
galeria: RDN
info: Polska Gazeta Krakowska
info + galeria: tarnow.net.pl
info: intermaks.pl
galeria: intermaks.pl
info: RDN
galeria: RDN
info: Polska Gazeta Krakowska