Wskaż proszę głosowanie w którym wstrzymałem się od głosu w tej kadencji?! Obawiam się, że będziesz miał trudności. Kłamstwo powtarzane wiele razy staje się prawdą? Skutecznie ktoś tę łatkę przypiął po jednym głosowaniu lat temu 5 i się trzyma. Powtarzaj w kółko Koprowski jest świetny, może ktoś wreszcie uwierzy. Szczerze mówiąc, wole pomagać w sprawach, których nie widać, reagować na to co się dzieje na osiedlu, pomagać Radzie Osiedla (a na Grabówce powstała po raz pierwszy od chyba 12 lat i jeszcze nie opuściłem żadnego jej posiedzenia!).Jozeftar pisze: Podobnie z Panem Kwaśnym, do tej pory go szanowałem, ale teraz chyba mu już nie zależy. Podczas głosowania wychodzi,a jak już zostaje to wstrzymuje się od głosu .
Dodatkowo porównaj ilu radnych i jak pokazuję tę swoją aktywność: http://www.tarnow.pl/Miasto/Tarnowscy-radni
A na koniec obejrzyj sesję Rady Miejskiej od początku do końca. Poświęć cały dzień i odsiej ziarno od plew. Będziesz wiedział, że czasami lepiej nic nie mówić niż obnażyć swoją naturę lub niewiedzę, jak to się czasami dzieje. EOT.