Remonty ulic w Tarnowie
Re: Remonty ulic w Tarnowie
Czyli co teraz drugie pół i znowu 2 miesiące?
karamba: nie manipuluj - mamy 4 listopada, remont zaczął się 5.10 - więc to miesiąc, a nie "kolejne dwa". Biorąc pod uwagę, że planowo prace miały trwać trzy miesiące, to nieźle panowie zasuwają. Pewnie doliczyli jeszcze ewentualny opad śniegu.
"Wolę być głupim z nadzieją, niż bez nadziei - niemądrym" Edward 'Dudek' Dziewoński
No jeden plus dwa to daje planowane trzy - czyli się zgadza
A co oni most od nowa budują ze trzy miesiące potrzeba? Myślałem że to potrwa tydzień, potem dwa, potem miesiąc a teraz widzę że jak śnieg spadnie to w tym roku nie skończą.
A co oni most od nowa budują ze trzy miesiące potrzeba? Myślałem że to potrwa tydzień, potem dwa, potem miesiąc a teraz widzę że jak śnieg spadnie to w tym roku nie skończą.
@karamba: A ty w swoim życiu budowałeś coś poważniejszego niż zamek z piasku?
"Wolę być głupim z nadzieją, niż bez nadziei - niemądrym" Edward 'Dudek' Dziewoński
W linku jest zdjęcie a na zdjęciu wyraźnie widać że północna strona jest odnowiona i puszczono nią ruch.
Ta studnia zachęcająco nie wygląda.Goscinny pisze:Kilka zdjęć z remontu ul. Piłsudskiego: https://goo.gl/YnCMKC" onclick="window.open(this.href);return false;
W zasadzie kończą.
Tzn?TomekMKM pisze:Ta studnia zachęcająco nie wygląda.
ICE In Case of Emergency, w nagłym wypadku
A ty odpowiedziałeś komuś normalnie? Czy nie potrafisz? Jaki zamek z piasku? Jakie coś poważniejszego?ad2222 pisze:@karamba: A ty w swoim życiu budowałeś coś poważniejszego niż zamek z piasku?
Ty ten remont zorganizowałeś że tak dziwnie odpowiadasz?
Jak nie to przestań (tu wstaw słowo które twoim zdaniem wzmocni moją wypowiedź) tylko odpowiedź normalnie.
@karamba: bo szlag mnie jasny trafia jak ktoś zaczyna narzekać a bladego pojęcia nie ma jaki jest zakres prac, co się dzieje w trakcie remontu, i co to są przerwy technologiczne (teraz wprawdzie skrócone dzięki chemii do minimum, ale jednak są). Prawie codziennie widziałem ekipę na remontowanym odcinku, od wczesnego poranka do późnego wieczoru, ruch na pewno jest utrudniony, ale za to po remoncie będzie znowu się to trzymać kilkadziesiąt lat... Więc przestańcie narzekać, bo za niedługo bez narzekania nie będzie się dało załatać zwykłej dziury w ulicy.
-
- Rhetor
A teraz w ramach osłody, że nie tylko u nas są buble: https://youtu.be/xE4wZZP1hpM" onclick="window.open(this.href);return false;
Sygnalizację na tym rondzie odpalili w sobotę lub w niedzielę ostatniego łikendu
Sygnalizację na tym rondzie odpalili w sobotę lub w niedzielę ostatniego łikendu
Wysłane z mojej budki telefonicznej
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
On po prostu chciał pokazać jakie fajne Krakowiaki jeżdżą po Krakowie.
-
- Rhetor
A jakbym miał klapki na oczach jak dość duża część kierowców? Zielone to do przodu i nie ważne co z boku?
Wysłane z mojej budki telefonicznej
Na dzisiaj, 5 listopada, zaplanowano remont masą na gorąco ul. Mościckiego, Szujskiego, Mokrej, Bitwy pod Studziankami i Traugutta. -
See more at: http://www.tarnow.pl/Miasto/Aktualnosci ... EMfP0.dpuf" onclick="window.open(this.href);return false;
See more at: http://www.tarnow.pl/Miasto/Aktualnosci ... EMfP0.dpuf" onclick="window.open(this.href);return false;
Na modernizowanej Traugutta dzisiaj cud, i też polecieli z pierwszą warstwą masy.
Sam nie wierzyłem jak zobaczyłem ale asfalt jest... Jeszcze bardziej nie wierzyłem jak zobaczyłem jak 5 minut temu straż miejska zrobiła przejazd służbowy nowym dywanikiem i zatrzymała się przed autem stojącym na skraju skrzyżowania Langiewicza/Traugutta (od czasu remontu zawsze parkowano tam na noc). Ciekawe czy SM udaremniła kolejny zamach na porządek publiczny i wystawiła mandat kierowcy...
A przy okazji dziś mija równo 2 miesiące od początku remontu... tempo zabójcze, przemilczeć faktu, że przez miesiąc nic tu się nie działo jednak nie mogę.
A przy okazji dziś mija równo 2 miesiące od początku remontu... tempo zabójcze, przemilczeć faktu, że przez miesiąc nic tu się nie działo jednak nie mogę.