Widzę kilka dni świętowałeś po zwycięstwiepatryk25 pisze:termalica bruk-bet nieciecza 3:1Lech Poznań
Ludowy Klub Sportowy Nieciecza Bruk-Bet
Re: Ludowy Klub Sportowy Nieciecza Bruk-Bet
Kolejny historyczny sukces - pierwsza wygrana Niecieczy na wyjeździe a nie "u siebie" w Mielcu. Szkoda że akurat trafiło na Cracovie no ale nie można mieć wszystkiego
Ładna pogoda dzisiaj to byłem się przejechać w okolicach Tarnowa i przejeżdżając przez Nieciecze byłem mile zaskoczony widząc jak jest ruch na budowie i ile sprzętu tam jest zgromadzone. Za to wszystko płaci Bruk-Bet?
Ładna pogoda dzisiaj to byłem się przejechać w okolicach Tarnowa i przejeżdżając przez Nieciecze byłem mile zaskoczony widząc jak jest ruch na budowie i ile sprzętu tam jest zgromadzone. Za to wszystko płaci Bruk-Bet?
Ostatnio zmieniony 12-09-2015, 22:42 przez karamba, łącznie zmieniany 1 raz.
Lub właściciel.karamba pisze:Za to wszystko płaci Bruk-Bet?
ICE In Case of Emergency, w nagłym wypadku
Czyli wychodzinna to samo
tylko Teramika Bruk-Bet Nieczieca
co Unia Tarnów Korzenie Zapuściła w III Li ga
Termalika Nieciecza - Legia Warszawa - 1:1 - szacuneczek.
"Wolę być głupim z nadzieją, niż bez nadziei - niemądrym" Edward 'Dudek' Dziewoński
Co ważne: ten mecz był w Warszawie.ad2222 pisze:Termalika Nieciecza - Legia Warszawa - 1:1 - szacuneczek.
Ale niedosyt pozostał bo Nieciecza zdecydowanie przeważała .....
W końcówce zabrakło "zimnej głowy" przy kilku sytuacjach. Spokojnie mogli wywieźć 3 pkt z Wawy.karamba pisze:Ale niedosyt pozostał bo Nieciecza zdecydowanie przeważała .....
Chyba ich trochę trema zjadła, ale i tak nie jest źle...
"Wolę być głupim z nadzieją, niż bez nadziei - niemądrym" Edward 'Dudek' Dziewoński
Odszczekuję to co mówiłem przed sezonem że składem I ligowym ekstraklasy nie zwojują... myliłem się Słoniki okazują się czarnym koniem :-)
Obiektywnie i na chłodno rzecz biorąc (odrzucając subiektywną słabość do Jaskółek) mam wrażenie że wytworzył się nam teraz dobry klimat na piłkę, sukcesy Termaliki mogą spowodować napływ młodzieży do dobrze prowadzonych szkółek Unii czy Tarnovii, uważam też że Termalika powinna odławiać tych utalentowanych z naszego regionu i tym samym wszyscy będą zadowoleni... Unia i Tarnovia bo zarobią na sprzedażach i ekwiwalentach za wyszkolenie no i będą mieć większy narybek w szkółce co powinno przełożyć się na ich wyniki, a w Termalice będzie więcej piłkarzy stąd z którymi będą utożsamiać się kibice, i będą tańsi :-), projekt mierzony na lata, ale taki system może zadziałać i to z korzyścią dla całego regionu, nie łudźmy się... ci chłopcy i tak by w naszych klubach nie zostali, a tak przynajmniej zostaną w Tarnowie
Odczep się od Jaskółek, jakby była kasa to by była II liga taka prawda i tak super że potrafią praktycznie samymi wychowankami tak dobrze grać w III lidze, teraz ważne żeby chłopaki utrzymali się bo jest reforma i zostaje tylko pierwsze 6-8 drużyn... na razie są na dobrej drodze w kontakcie nawet z drugim miejscem.... niestety liderujące KSZO Ostrowiec Św. trochę uciekło.patryk25 pisze:co Unia Tarnów Korzenie Zapuściła w III Li ga
Obiektywnie i na chłodno rzecz biorąc (odrzucając subiektywną słabość do Jaskółek) mam wrażenie że wytworzył się nam teraz dobry klimat na piłkę, sukcesy Termaliki mogą spowodować napływ młodzieży do dobrze prowadzonych szkółek Unii czy Tarnovii, uważam też że Termalika powinna odławiać tych utalentowanych z naszego regionu i tym samym wszyscy będą zadowoleni... Unia i Tarnovia bo zarobią na sprzedażach i ekwiwalentach za wyszkolenie no i będą mieć większy narybek w szkółce co powinno przełożyć się na ich wyniki, a w Termalice będzie więcej piłkarzy stąd z którymi będą utożsamiać się kibice, i będą tańsi :-), projekt mierzony na lata, ale taki system może zadziałać i to z korzyścią dla całego regionu, nie łudźmy się... ci chłopcy i tak by w naszych klubach nie zostali, a tak przynajmniej zostaną w Tarnowie
Termalica Bruk-Bet Nieciecza rozegra swój najbliższy mecz z Piastem Gliwice na nowym Stadionie w Niecieczy. Klub oficjalnie otrzymał zgodę od Komisji ds. Licencji Klubowych Polskiego Związku Piłki Nożnej na rozgrywanie meczów w Niecieczy. Stadion wyposażony jest m.in. w podgrzewaną murawę, oświetlenie i system identyfikacji kibiców – to niezbędne warunki uzyskania licencji. Termalica plasuje się na 9. pozycji z 19 punktami na koncue, Liderem jest Piast Gliwice z 34 punktami. Pierwszy mecz na nowym stadionie w piątek o godzini 18:00
Dzisiaj cały dzień i wieczór trwały ostatnie generalne próby.
Cztery kasy a kolejki około 100m. Transmisja z meczu z Piastem Gliwice (liderem niestety )dzięki EUROSPORT 2. Początek o godz. 18.
Cztery kasy a kolejki około 100m. Transmisja z meczu z Piastem Gliwice (liderem niestety )dzięki EUROSPORT 2. Początek o godz. 18.
ICE In Case of Emergency, w nagłym wypadku
A zawodnicy Piasta trenowali wczoraj na Unii. Ciekawe jakie wrażenie wywarło na nich nasze estadio da gruz...