SAG - Strefa Aktywności Gospodarczej w Tarnowie

Coś budują? Coś wyburzają? Masz jakieś własne pomysły (nawet futurystyczne)? Tutaj jest miejsce dla ciebie
ODPOWIEDZ

Awatar użytkownika

LordRuthwen
Rhetor

Re: SAG - Strefa Aktywności Gospodarczej w Tarnowie

Post autor: LordRuthwen »

I tyle są warte "listy intencyjne".

wejss
Rhetor

Post autor: wejss »

LordRuthwen pisze:I tyle są warte "listy intencyjne".
A raczej tyle jest warty klaster. To, że WiaLan dał sobie spokój z Klasterem nie znaczy, że w ogóle zrezygnował z budowy.

Awatar użytkownika

LordRuthwen
Rhetor

Z tego zdaję sobie sprawę, ale chodzi mi o wartość takiego listu intencyjnego, którym nawet nie można sobie teraz d..y podetrzeć, bo pewnie papier kredowany, więc za śliski...
WiaLan niech się rozwija, dobrze, że tak jest.

Awatar użytkownika

Jan Kowalski
Rhetor

Post autor: Jan Kowalski »

Była jesień, a Wardzała był odpowiedzialny za sukces wyborczy lokalnej PO. Podpisywał wszystko jak leciało i wklejał swoje "sukcesy" na profil. Okazuje się, że te listy są tyle warte co i Wardzała, czyli zero. Lepiej niech sobie wodę rozdaje na Radłowie.
Nie jestem KODziarzem, gorszym sortem, donosicielem, Bolkiem, ani TW.

renata160
Prytan

Post autor: renata160 »

Jan Kowalski pisze:Była jesień, a Wardzała był odpowiedzialny za sukces wyborczy lokalnej PO. Podpisywał wszystko jak leciało i wklejał swoje "sukcesy" na profil. Okazuje się, że te listy są tyle warte co i Wardzała, czyli zero.
To niestety w całej Polsce tak działa. Oni są bezczelni i tak myślą po prostu.
"stworzenie 500 tys miejsc pracy jest jak najbardziej realne"
https://twitter.com/PolitPrzyKawie/stat ... 9728809984" onclick="window.open(this.href);return false;
"są oferty pracy w Polsce i to coraz ciekawsze"
https://twitter.com/PolitPrzyKawie/stat ... 9278804992" onclick="window.open(this.href);return false;
Mam tylko nadzieję, że już niedługo tak się będą bawić ...

Awatar użytkownika

ad2222
Rhetor

Post autor: ad2222 »

@renata: witamy młodzieżówkę PiS na forum :) - to napisz, czym nas Prezes zaskoczy po wygranych wyborach?
"Wolę być głupim z nadzieją, niż bez nadziei - niemądrym" Edward 'Dudek' Dziewoński

Awatar użytkownika

LordRuthwen
Rhetor

@Adaś: Macierewiczem :P

renata160
Prytan

Post autor: renata160 »

ad2222 pisze:@renata: witamy młodzieżówkę PiS na forum :) - to napisz, czym nas Prezes zaskoczy po wygranych wyborach?
@ad2222:
To fajne nawet jest, że się nie kryjesz z politycznymi preferencjami, jednak od administratora oczekiwałam troszkę wyższego poziomu.
Pewnego dystansu. Boję się napisać - profesjonalizmu.
Chociaż oczywiście jestem w pełni świadoma, że jest to forum Agory ;)

@ad2222:
Masz ciekawe motto w podpisie.
Nie wiem czy wiesz, że wspominając Edwarda Dziewońskiego, zwanego Dudkiem albo Dudą, niezrównany Erwin Axer przypominał iż „Duda stworzył termin, który zrobił karierę: mawiał nie Łapicki, a "człowiek systemu Łapicki", "człowiek systemu Rudzki". Jego samego nazywaliśmy więc "człowiekiem systemu Dziewoński".

Czy Ty, zatem także jesteś „człowiekiem systemu” ? I co najważniejsze, jakiego systemu?

@ad2222, @Adaś:
Masz w sobie na tyle odwagi i siły by się zmierzyć z tak postawionym pytaniem?

:?: :idea:

Awatar użytkownika

maup
Thesmothetai

Post autor: maup »

renata160 pisze:
ad2222 pisze: ...oczywiście jestem w pełni świadoma, że jest to forum Agory ;)
może zajrzyj do jakiegoś nie bardzo trudnego podręcznika historii (może być gimnazjum) i sprawdź źródłosłów pojęcia "agora"

jak już zajrzysz, to może dotrze do Ciebie, że w czasach starożytnej Grecji Michnik nie prowadził jeszcze GW
Zwierciadła Nehaleni dzielą się na uprzejme i rozbite

Awatar użytkownika

Goscinny
Rhetor

Post autor: Goscinny »

renata160
1. co ma wspólnego bycie administratorem z własnym zdaniem?
2. gratuluję - rozpracowałaś nas - to jest forum Agory, a tak chcieliśmy to ukryć - no nic, nie udało się. Mówiłem im, żeby w nazwie nie dawali AGORA, bo jeszcze ktoś się domyśli. Dostajesz medal tropiciela spisków.
3. kolejny medal za rozpracowanie motta i Dziewońskiego - tym razem medal rozpracowywacza systemu
4. No i teraz ad2222 musi złożyć rezygnację z administrowania forum AGORY, iść do Michnika się wypłakać, zwolnić się i zacząć rozmyślać nad swoim życiem. Myślę, że da radę i nie targnie się na swoje życie.

Czekamy na kolejne rewelacje i analizę podpisów na forum AGORY. Tyle tu tego.

Awatar użytkownika

Mr Greenback
Rhetor

Post autor: Mr Greenback »

Goscinny pisze:renata160
1. co ma wspólnego bycie administratorem z własnym zdaniem?
2. gratuluję - rozpracowałaś nas - to jest forum Agory, a tak chcieliśmy to ukryć - no nic, nie udało się. Mówiłem im, żeby w nazwie nie dawali AGORA, bo jeszcze ktoś się domyśli. Dostajesz medal tropiciela spisków.
3. kolejny medal za rozpracowanie motta i Dziewońskiego - tym razem medal rozpracowywacza systemu
4. No i teraz ad2222 musi złożyć rezygnację z administrowania forum AGORY, iść do Michnika się wypłakać, zwolnić się i zacząć rozmyślać nad swoim życiem. Myślę, że da radę i nie targnie się na swoje życie.

Czekamy na kolejne rewelacje i analizę podpisów na forum AGORY. Tyle tu tego.
Wyluzuj ad. Od kiedy studiuje w Toruniu w szkole mediów dają jej zadania na wakacje w ramach praktyk studenckich i tak musi pisać... :lol:
"Ludzie którzy głosują na nieudaczników, złodziei, zdrajców i oszustów nie są ich ofiarami. Są ich wspólnikami". George Orwell

Awatar użytkownika

lll
Rhetor

Post autor: lll »

@renata160 jesteś tu od niedawna to Ci podpowiem.

Na skomplikowane pytania @Adaś Ci nie odpowie, bo wie że by się pogrążył. Ale ma od tego chłopaka, który zapewne jak zawsze skasuje mi post i da bana, Ty przy okazji być może też się załapiesz. On zawsze używa swojej wrodzonej błyskotliwości, by pokazać, że nie bez powodu ma takiego nicka. Spróbuj go zagiąć, to wyleczy swoje kompleksy celną ripostą w postaci paska.

Awatar użytkownika

ad2222
Rhetor

Post autor: ad2222 »

@renata: nie wiem, dlaczego z miłego powitania wyciągnęłaś tak daleko idące wnioski?

@III: nie wiem gdzie te skomplikowane pytania, może to, czy jestem człowiekiem systemu? Nie, nie jestem. Należałem dawno temu do jednej partii, i wystarczy.
"Wolę być głupim z nadzieją, niż bez nadziei - niemądrym" Edward 'Dudek' Dziewoński

Awatar użytkownika

lll
Rhetor

Post autor: lll »

@ad2222 odgryzła Ci się i słusznie. Nie każdy kto nie lubi PO jest zwolennikiem PIS. Ja nie znoszę i jednych i drugich. Należenie dawno temu do jednej partii można podciągnąć pod domysły :)

ODPOWIEDZ