Nawet bardzo dobrze - sorki za odgrzewanie kotleta.Jakub Kwaśny pisze:"Nigdy nie mów nigdy" - zwłaszcza w polityce ;-) ale skoro już taka dyskusja się tutaj rozwinęła, to uznałem, że dobrze by było aby sam zainteresowany napisał.
Wow - to po cóż Pan jesteś radnym ? Dietę radnego oddaje Pan na jakiś dom dziecka ?Nie interesują mnie doraźne "frukty".
Gratulacje. Rodzi się pytanie na cóż więc Panu ta rada miejska ?Mam w życiu co robić i mam zajęcie, które jest moją pasją i daje mi sporo satysfakcji.
No ba, cóż innego można powiedzieć. Jak lokalni politycy wypadają w starciu ogólnopolskim można było zaobserwować na przykładzie Pana Jarubasa z PSL, a Pan Jarubas to jednak troszkę wyższa liga Marszałek vs radny miejskiPolityką krajową jestem raczej zmęczony i czuje, że nie ma w niej dziś dla mnie miejsca.
Marzy mi się odpowiedzialna, nowoczesna formacja o wrażliwości społecznej, w której głos będą miały osoby z mojego pokolenia,
I SLD to niby taka formacja ?
Kolejny frazes - czy Pan myśli że tylko młodzi ludzie mają kredyty ?które wiedzą jak to jest żyć z kredytem hipotecznym i nie są oderwane od rzeczywistości.
A może zadałby Pan sobie pytanie - czy banki udzielają kredytów bezrobotnym ?
Takich ludzi jest ogrom, nie trzeba marzyć - no chyba że marzeniem jest to by chcieli się zaangażować w politykę - no ale to już są pewne sprzeczności - nie każdy chce angażować się politykę z tymi którzy ją teraz uprawiają - stad bunt Kukiza który jedzie na sloganach bez programu.Osoby, które mają jakąś wiedzę i zajęcie poza polityką (nie jest to dla nich sposób na życie).
Szkoda że Leszek Miller o tym nie wie.Zatem czasem trzeba zrobić krok w tył, by później można było zrobić dwa kroki naprzód.
Widzi Pan - SLD to nie PO, ani nie PIS - zaś wstrzymywanie się jest szkodliwe stąd niezadowolenie forumowiczów. Powiedzmy sobie jednak obiektywnie - czy Pan zagłosuje z PIS, czy z PO czy wstrzyma się Pan od głosu - to w tarnowskiej radzie miejskiej nie ma to znaczenia, gdyż SLD stanowi tzw. plankton polityczny Jednak cenie oddawanie głosu w słusznej sprawiePs. Głosuję z PiSem źle, głosuje z PO źle, wstrzymuję się od głosu - najgorzej! hahaha Pozdrawiam wszystkich serdecznie