Tenis - kto pogra?
Re: Tenis - kto pogra?
Teraz wybudowano sporo orlików i np nie wiecie czy na niektorych mozna pograc w Tenisa? tak w promieniu 30km od Tarnowa .
Wtedy mozna zagrac za darmo tyle ze dojazd np w Dębnie mozna zagrać koło Brzeska , wiadomo ze to nie na korcie tylko na boisku do siatki,kosza, ale sa linie do tenisa.
Wtedy mozna zagrac za darmo tyle ze dojazd np w Dębnie mozna zagrać koło Brzeska , wiadomo ze to nie na korcie tylko na boisku do siatki,kosza, ale sa linie do tenisa.
-
- Rhetor
Lisia Góra
Wysłane z mojej budki telefonicznej
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
Na oś. Koszyckim są dwa betonowe korty z nowymi siatkami:
https://www.google.pl/maps/@49.994235,2 ... 312!8i6656
Bez żadnych opłat.
https://www.google.pl/maps/@49.994235,2 ... 312!8i6656
Bez żadnych opłat.
Ale temat ucichł.. może ktoś by pograł na koszyckim?
A można sobie zarezerwować taki kort? Czy kto pierwszy, ten lepszy?
Aaa, i przy okazji - można zrobić bramki na karty chipowe, z możliwością otwarcia kortu kartą miejską - na coś by się ta karta mogła w końcu przydać.
Aaa, i przy okazji - można zrobić bramki na karty chipowe, z możliwością otwarcia kortu kartą miejską - na coś by się ta karta mogła w końcu przydać.
"Wolę być głupim z nadzieją, niż bez nadziei - niemądrym" Edward 'Dudek' Dziewoński
Taaaa przychodzi dwójka dzieci żeby sobie zagrać i będą wyrabiać kartę miejską po to ;-) lekko nietrafiony pomysł ;-)
Tap Tap z LG G3 za pomocą Tapatalk
Cubaza - to tylko luźna propozycja, ale wydaje mi się, że na miejskim, publicznym i bezpłatnym korcie fory powinni mieć mieszkańcy Tarnowa, zwłaszcza, że kort jest na obrzeżach miasta. To właśnie po to została wymyślona Karta Miejska - Twój podatek idzie do kasy miasta, i z tego korzystasz. Mieszkańcy Gminy Tarnów widzą takie cuda, mówią głośno: "WOOOOW!" - i głosują w referendum za przyłączeniem do miasta.
"Wolę być głupim z nadzieją, niż bez nadziei - niemądrym" Edward 'Dudek' Dziewoński
Ad2222, ja to rozumiem. Jednak mi chodzi tylko o to, że dostęp po przytknięciu karty miejskiej. Dojdziemy do absurdu, że nawet 5 letnie dziecko będzie musiało mieć kartę bo nie wejdzie na Orlika na przykład
Ale to na Koszyckim to Orlik? To chyba inna rozmowa jest, bo Orliki to program rządowy? Poza tym 5 letnie dziecko nie ma prawa wałęsać się samo poza domem. A starsze może nosić ze sobą kartę, wyrobienie jej to nie jest jakaś kosmiczna trudność.
To był tylko przykład. Boisko miejskie sportowe. Załóżmy trawiaste do koszykówki...
Widzę, że każdego słowa w mojej wypowiedzi się przyczepiłeś. No to 8 latek. No to 10 latek. No to 12 latek.
Widzę, że każdego słowa w mojej wypowiedzi się przyczepiłeś. No to 8 latek. No to 10 latek. No to 12 latek.
Przykro mi, że odnosisz wrażenie, że się Ciebie czepiam. Chcę tylko znaleźć zastosowanie dla karty miejskiej. A dotąd nie dostałem odpowiedzi na moje pytanie - czy można sobie zarezerwować wcześniej kort, czy "kto pierwszy"?
PS: 7 lat - to granica wieku, po której dziecko może samo chodzić po ulicach.
PS: 7 lat - to granica wieku, po której dziecko może samo chodzić po ulicach.
Ad2222, przepraszam, że nie odpowiedziałem W tym miejscu(os. Koszyckie) jest kto pierwszy ten lepszy. Nie ma tam rezerwacji i zajmowania miejsca. Jednak ile razy tam nie przejeżdżałem to ten kort był pusty.
Są jeszcze prywatne korty Tarnowskich Wodociągów pod Marcinką, ale nie wiem czy da się je jakoś wynająć.
Są jacyś chętni do pogrania jutro?
Dzisiaj sporo osób uważa, że projektowanie stron internetowych www.bestnetsolution.pl to czynność niesamowicie prosta.
we wtorek na kortach w Wierzchoslawicach sa bezplatne zajecia dla doroslych z tenisa, poziom podstawowy
t.
t.