Gdzie w Tarnowie kupię...
Re: Gdzie w Tarnowie kupię...
Moja starsza napisała mi:
W ogrodniczych aczkolwiek nie wiem czy sa juz po nowych dostawach. Raczej powinny byc juz dostepne.
W ogrodniczych aczkolwiek nie wiem czy sa juz po nowych dostawach. Raczej powinny byc juz dostepne.
ICE In Case of Emergency, w nagłym wypadku
To, że w ogrodniczych to ja wiem ale może jakiś polecić?
Napisała
Ten przy shellu ma niezle rzeczy, zenitowy a z reszta kiepsko bo nie ma chyba innych. Ew przy jakichs budowlanych.. Moze w majstrze cos bedzie.. Ew gielda kwiatowa lub Hodowlana.
Ten przy shellu ma niezle rzeczy, zenitowy a z reszta kiepsko bo nie ma chyba innych. Ew przy jakichs budowlanych.. Moze w majstrze cos bedzie.. Ew gielda kwiatowa lub Hodowlana.
Dzisiaj miała być dostawa lawendy w ogrodniczym kolo torów w Mościcach .
Dokładnie. Dom i ogród.
Ta dostawa lawendy była niesamowita, udało mi się dobrze trafić, dzięki wam !
Gdzie w Tarnowie kupię dobre wino? Takie, które mogę bez wstydu dać jako dodatek do prezentu ślubnego.
-
- Rhetor
Najlepsze robione Każde kupne smakuje tak samo, czyli nijak.
Gdzie w Tarnowie można dostać kapsle (takie jak na butelkach z piwem czy oranżadzie).
Gdzie w Tarnowie można dostać kapsle (takie jak na butelkach z piwem czy oranżadzie).
Wysłane z mojej budki telefonicznej
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
@PrzemczaN: Idź do Porta Sei, na Sowińskiego - tylko musisz na właściciela trafić - doradzi, pomoże, najpierw zbierze wywiad (co kto lubi, czego nie).
"Wolę być głupim z nadzieją, niż bez nadziei - niemądrym" Edward 'Dudek' Dziewoński
Jacek - a teraz napisz, o co Ci chodzi? To, że Jurka znam od kilkunastu lat nie znaczy, że nie mogę go polecić - zna się na tym, co robi.
"Wolę być głupim z nadzieją, niż bez nadziei - niemądrym" Edward 'Dudek' Dziewoński
Ja też Jurka polecam Pisząc poprzedniego posta wróciłem wspomnieniami do zajszłych czasów i tak sobie pomyślałem czy nie warto ogłosić alert?ad2222 pisze:Jacek - a teraz napisz, o co Ci chodzi? To, że Jurka znam od kilkunastu lat nie znaczy, że nie mogę go polecić - zna się na tym, co robi.
Aaa, no można by...