Galeria Tarnovia
ad2222, pozwól, że zrobię to za Ciebie:
http://lmgtfy.com/?q=pepco
Taki sam sklep jest teraz w Zenicie. Można iść sobie i popatrzeć co tam jest i w jakich cenach.
http://lmgtfy.com/?q=pepco
Taki sam sklep jest teraz w Zenicie. Można iść sobie i popatrzeć co tam jest i w jakich cenach.
-
- Rhetor
Byłem dziś, Pepco powiesiło tylko szyld.
Kluczem do sukcesu w zawodach fonicznych jest klucz sztorcowy.
Bo łączność musi być pewna!
Bo łączność musi być pewna!
-
- Rhetor
Re: Galeria Tarnovia
Mój Tarnów.
To chyba miało być tutaj.
Colliers International zajmie się komercjalizacją powierzchni handlowej zlokalizowanej w centrum handlowym Galeria Tarnovia.
To chyba miało być tutaj.
zicc pisze: Nie wiem czy byliście ostatnio w Tarnovii. Ta galeria już praktycznie umarła. Cała góra jest już pusta z wyjątkiem sklepów Pepco i Centro. Na dole sporo lokali albo zamkniętych z wygaszonym światłem wewnątrz albo już zasłoniętych banerami reklamowymi. Na dole na korytarzach ok. godz. 18 snujących się tam ludzi można by policzyć na palcach. Jak widać Tarnów jest za mały na dwie galerie. Nie wiem co musi zrobić teraz właściciel Tarnovii ale jakoś nie widzę przyszłości tej galerii w jasnych barwach, a pewnie kwestią czasu jak ewakuują się stamtąd do Gemini marki takie jak HM, Carry czy New Yorker...
To jeszcze nie upadek.Trishelle pisze: To nie kwestia liczby CH. Galeria Tarnovia od początku była kiepsko zarządzana i mocno kulała przez kiepską komunikacje, słabo dobranych najemców wielu branż itd. TK Development jest dosyć słaby. W Nowym Sączu też jego inwestycja jest klapą. W wielu innych miastach również. To wszystko przez podejście, że jak nie ma konkurencji, to musi się udać. No niestety. Nie musi. Gemini jest dobrze skomunikowane i ma to co GT nie mialo. Wielobranzowe hipermarkety, dobry foodcourt. Rozbudowa tylko dobije GT, chyba że ktoś coś w końcu wymyśli.
Colliers International zajmie się komercjalizacją powierzchni handlowej zlokalizowanej w centrum handlowym Galeria Tarnovia.
Lokalizacja Tarnovii jest fatalna, uwazam ze taka galeria powinna byc w miejscu Owintaru, ta galeria jest prawie na koncu miasta, duzej liczbie ludzi po prostu sie nie chce jezdzic na takie odludzia.
Chyba ktoś poczuł oddech konkurencji i perspektywę rozbudowy Gemini.
http://www.galeria-tarnovia.com/zmieniamy-sie
W końcu nowa strona internetowa, korzystniejsze logo centrum i jakaś perspektywa zmian.
http://www.galeria-tarnovia.com/zmieniamy-sie
W końcu nowa strona internetowa, korzystniejsze logo centrum i jakaś perspektywa zmian.
-
- Rhetor
To logo to zmienione tak na słowo honoru.
Nie jestem KODziarzem, gorszym sortem, donosicielem, Bolkiem, ani TW.
Czy ja wiem czy aż tak fatalna? Zdecydowana większość i tak jedzie do galerii samochodem, więc np. mieszkańcowi centrum wszystko jedno czy autem ma jechać do jednej czy do drugiej galerii (mam na myśli tylko kwestię dojazdu - nie ofertę). Dla mieszkańców osiedli położonych na wschodzie miasta Gemini ma dobrą lokalizację, analogicznie dla mieszkańców np. Mościc czy os. Koszyckiego Tarnovia też ma równie dobrą. Natomiast co do liczby klientów to uważam, że sąsiedztwo marketu budowlanego w dużym stopniu ich przyciąga, z tym, że Tarnovia raczej nie jest przystosowana do otwarcia jakiegoś OBI, Praktikera czy Leroya albo jakiejś pseudo Ikei . Mnie, jako mieszkańcowi Mościc brakowało właśnie obecności marketu budowlanego w pobliżu, a Mrówka do niedawna była tylko namiastką i dobrze, że się rozbudowała, bo asortymentem i ceną są w stanie konkurować z Castoramą, Nomi czy Majstrem.Beny pisze:Lokalizacja Tarnovii jest fatalna, uwazam ze taka galeria powinna byc w miejscu Owintaru, ta galeria jest prawie na koncu miasta, duzej liczbie ludzi po prostu sie nie chce jezdzic na takie odludzia.
Kirk pisze:Czy ja wiem czy aż tak fatalna? Zdecydowana większość i tak jedzie do galerii samochodem, więc np. mieszkańcowi centrum wszystko jedno czy autem ma jechać do jednej czy do drugiej galerii (mam na myśli tylko kwestię dojazdu - nie ofertę). Dla mieszkańców osiedli położonych na wschodzie miasta Gemini ma dobrą lokalizację, analogicznie dla mieszkańców np. Mościc czy os. Koszyckiego Tarnovia też ma równie dobrą. Natomiast co do liczby klientów to uważam, że sąsiedztwo marketu budowlanego w dużym stopniu ich przyciąga, z tym, że Tarnovia raczej nie jest przystosowana do otwarcia jakiegoś OBI, Praktikera czy Leroya albo jakiejś pseudo Ikei . Mnie, jako mieszkańcowi Mościc brakowało właśnie obecności marketu budowlanego w pobliżu, a Mrówka do niedawna była tylko namiastką i dobrze, że się rozbudowała, bo asortymentem i ceną są w stanie konkurować z Castoramą, Nomi czy Majstrem.Beny pisze:Lokalizacja Tarnovii jest fatalna, uwazam ze taka galeria powinna byc w miejscu Owintaru, ta galeria jest prawie na koncu miasta, duzej liczbie ludzi po prostu sie nie chce jezdzic na takie odludzia.
Mrówka w szczególności może powalczyć z Castoramą. Ostatnio byłem po żarówkę. W Castoramie 29,99, a ta sama żarówka w Megaelu na Mościckiego 9,90
W marketach budowlanych jestem dość często i już zdarzyło mi się nie raz przekonać, że Castorama ma dość wysokie ceny, jedynym jej plusem jest to że ma ciut szerszy asortyment niż pozostałe markety, no ale dobra to wątek o galerii.