Musiałeś, bo byś pękłKulfon pisze: religijnosci
Znam paru ateistów, którzy tak samo uprawiają ten proceder - im wolno? Bo już się gubię.
Mój Tarnów.ad2222 pisze:
Musiałeś, bo byś pękł
Niead2222 pisze:Znam paru ateistów, którzy tak samo uprawiają ten proceder - im wolno?
Gdzie pisalem ze im wolno? w czym sie gubisz?ad2222 pisze:Bo już się gubię.
to podaj ich do prokuratury,zus jak pisales a i tych swoich tez podaj na czele z hofmanowaad2222 pisze:Znam paru ateistów, którzy tak samo uprawiają ten proceder
To Ty cały czas gardłujesz, jacy to katolicy są niedobrzy i wredni, więc masz okazję się wykazać. Zacząłeś narzekanie, ja przekazałem Ci sposób, jak zlikwidować powód tego narzekania.Kulfon pisze:to podaj ich do prokuratury,zus jak pisales a i tych swoich tez podaj na czele z hofmanowa
czyli pierwsza decyzja nierozsądnego i od razu nie rozsądna...Pan Wiesław Rajski złożył rezygnację z pełnionej funkcji 18 lutego 2015 r. z równoczesną prośbą o rozwiązanie umowy za porozumieniem stron.
Powierzając p. Wiesławowi Rajskiemu funkcję Pełnomocnika ds. Inteligentnych Specjalizacji uczyniłem to w przekonaniu, że dysponuje on odpowiednim doświadczeniem i wiedzą do jej pełnienia.
Wobec opublikowanych w mediach informacji umowa o pracę z p. Wiesławem Rajskim, zgodnie z jego propozycją, została rozwiązania.
Rozpoczęte przez dotychczasowego Pełnomocnika prace nad projektami i programami rozwojowymi Tarnowa będą kontynuowane. Dotychczasowe obowiązki pełnić będzie inna osoba, którą wskażę w najbliższym czasie.
Roman Ciepiela
Prezydent Tarnowa
"Twardzi" wyznawcy czegokolwiek są mniej tolerancyjni dla otoczenia, żeby nie powiedzieć "mniej moralni"marecki 0701 pisze:Może fundament przyzwoitości??
Z moich obserwacji wynika, że tam, gdzie KK przestał odgrywać "przewodnią" rolę, tam zrobiło się trochę normalniej.
Naprawdę nie wiem czym to się je, ale "twardzi" wyznawcy religii, nie tylko katolicy są mniej tolerancyjni dla otoczenia, żeby nie powiedzieć "mniej moralni".
marecki 0701 pisze:Może fundament przyzwoitości??
Z moich obserwacji wynika, że tam, gdzie KK przestał odgrywać "przewodnią" rolę, tam zrobiło się trochę normalniej.
Naprawdę nie wiem czym to się je, ale "twardzi" wyznawcy religii, nie tylko katolicy są mniej tolerancyjni dla otoczenia, żeby nie powiedzieć "mniej moralni".
Fundamentem? dobre sobie chocby na tym forum conajmniej kilkanascie tematow przeczy tej tezie.Dominik_PCH pisze:Jeśli odstawić religię chrześcijańską na bok, która jest fundamentem naszego kraju, to co w jej miejsce?
Dominik_PCH pisze:Jaki inny fundament Twoim zdaniem należy wybrać?
Tu masz odpowiedzmarecki 0701 pisze:Może fundament przyzwoitości??
Nic dodac nic ujac .marecki 0701 pisze:Z moich obserwacji wynika, że tam, gdzie KK przestał odgrywać "przewodnią" rolę, tam zrobiło się trochę normalniej.