"Tanie paliwo" w Tarnowie
Chodzi Ci o jakość? Kilka razy zdarzyło się, że po zatankowaniu na stacyjce miałem wrażenie, że z paliwem coś jest nie tak. Ale kilka razy miałem identyczną sytuację po zatankowaniu w dużych sieciówkach. Jechać pewnie się nie opłaca - ale jak się przejeżdża przy okazji to czemu nie.
"Wkrótce Europa przekona się, i to boleśnie, co to są polskie fobie, psychozy oraz historyczne bóle fantomowe" S. LEM
o ilość rzeczywistą bardziej. Nie będę robić antyreklamy, ale tankowałem benzynkę swego czasu na pewnej małej stacji, znanej wszystkim i nie robiłem za dużo kilometrów na tym, nie wiem jak jest teraz. A o jakości mowić nie będe bo i tak wszystko lane z jednej beczki na Woli rz. Nie patrzę od tego czasu na to co najtańsze.
sprawdzę to w najbliższym czasie za pomocą karnistra
sprawdzę to w najbliższym czasie za pomocą karnistra
Ja tylko chciałbym powiedzieć co poniektórym, że najczęstsze kontrole jakości i nie tylko jakości, są przeprowadzane na stacjach paliw, gdzie cena jest stosunkowo niska /miedzy innymi Waldi Rzeszutko/.
I nie jest to moje widzi mi się, o którym Was informuję, tylko jest to zalecenie odgórne, o którym wiem.
Dlatego ja bez skrupułów tankuję u Rzeszutki, bo nie dość że mam po drodze, to jeszcze w miarę tanio.
I nie jest to moje widzi mi się, o którym Was informuję, tylko jest to zalecenie odgórne, o którym wiem.
Dlatego ja bez skrupułów tankuję u Rzeszutki, bo nie dość że mam po drodze, to jeszcze w miarę tanio.
Bądź tak mało konkretny, jak to tylko możliwe, dzięki temu nikogo nie urazisz.
http://parezja.pl/ceny-paliw-spadaja-wi ... y-podatek/ kolejny sukces naszego "nowego" starego rządu czyli "opłata zapasowa" śmiech na sali...
Ciekawe na czym ma ona polegać?
Ciekawe na czym ma ona polegać?