Kolejny madafaka rozwalił zderzaka...
Ciężką przeprawę w ciągu ostatniej godziny mają poruszający drogą krajową 73 z/do Lisiej Góry. Jeszcze w Tarnowie, na Nowodąbrowskiej, po zderzeniu ze skodą z drogi wypadł TIR i blokuje jeden pas. Jeszcze trochę potrwa zanim go wyciągną a korki sięgają skrzyżowania koło Shella od strony Tarnowa i granicy miasta z Brzozówką.
Hmm no sytuacja wyglądała następująco:
- policjant1 podszedł do starszej pani i mówił, że "musimy jakoś tę sprawę zakończyć",
- policjant2 mówił do rodzinki (do męża) "no jeśli pan ma pieniążki to może pan od razu zapłacić" po czym ten pan wyjął portfel i dalej już się nie przyglądałem.
Nie znam przepisów - jeśli to złamanie prawa to dość ciekawe miejsce na to - 50m od komisariatu, w świetle reflektorów oświetlających "zmieniamy przestrzenie" czy coś takiego ; P
- policjant1 podszedł do starszej pani i mówił, że "musimy jakoś tę sprawę zakończyć",
- policjant2 mówił do rodzinki (do męża) "no jeśli pan ma pieniążki to może pan od razu zapłacić" po czym ten pan wyjął portfel i dalej już się nie przyglądałem.
Nie znam przepisów - jeśli to złamanie prawa to dość ciekawe miejsce na to - 50m od komisariatu, w świetle reflektorów oświetlających "zmieniamy przestrzenie" czy coś takiego ; P
Ostatnio zmieniony 01-04-2010, 13:56 przez Keleos, łącznie zmieniany 1 raz.
Jeżeli warunkiem rozliczenia się w gotówce było posiadanie przez kierowcę gotówki a nie zagraniczny meldunek, to na pewno nie była to opłata za mandat, bo NIE MA MOŻLIWOŚCI REGULOWANIA NALEŻNOŚCI U POLICJANTA! Przynajmniej przez osobę zameldowaną w Polsce.
Ale póki co to i tak nie można być w 100% przekonanym o tym do czego faktycznie tam doszło. Choć wydźwięk tego co piszesz jest dość jednoznaczny.
A tym samym: Keleos pójdzie siedzieć, Keleos pójdzie siedzieć!
Ale póki co to i tak nie można być w 100% przekonanym o tym do czego faktycznie tam doszło. Choć wydźwięk tego co piszesz jest dość jednoznaczny.
A tym samym: Keleos pójdzie siedzieć, Keleos pójdzie siedzieć!
Skrzyżowanie ulicy Krzyskiej z Wiśniową:
Policja, karetka, Straż, pełno ludzi, rozwalone auto, zdaje się też słup... Ktoś zna bliższe szczegóły, bo ja tylko przejeżdżałem na dodatek prowadziłem auto i wiele więcej nie zaobserwowałem
[ Dodano: 02-04-2010, 14:25 ]
Nie słup, a znak drogowy, i kilka drzewek...
Policja, karetka, Straż, pełno ludzi, rozwalone auto, zdaje się też słup... Ktoś zna bliższe szczegóły, bo ja tylko przejeżdżałem na dodatek prowadziłem auto i wiele więcej nie zaobserwowałem
[ Dodano: 02-04-2010, 14:25 ]
Nie słup, a znak drogowy, i kilka drzewek...
[center]"We're the lucky ones. Don't forget that"
[/center]
[/center]