ZETO - wolny internet wieczorami
-
- Rhetor
Ja tam nie wiem o czym piszecie, wieczorami gram online, mój braciak na innym osiedlu też, w zasadzie problemów nie widzimy a wiedzielibyśmy w zasadzie od razu jakby się coś działo. Owszem, dwa dni temu był problem 22-23, z informacji uzyskanych z Zeto wynika, że to wynik jakiegoś ataku na kogoś tam.
A jak chodzi o YT to to generalnie codziennie coraz wolniej chodzi, niezależnie od łącza - takie mam wrażenie.
A jak chodzi o YT to to generalnie codziennie coraz wolniej chodzi, niezależnie od łącza - takie mam wrażenie.
Wysłane z mojej budki telefonicznej
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
Nie chodzi o to ze ciągle działa wolno, ogólnie dla mnie net jest świetny. Wystarcza mi, tylko często zdarzają się akcje po parenaście minut gdzie net staje, działa, ale jest wolny jak cholera. Tak jak mówił Lord wyżej może znów wynik ataku kogos tam na kogoś tam, ale jest to ostatnio niestety częste. W normalne działanie neta - nie mam zatrzeżeń.
Różnica pomiędzy małym a dużym miastem polega na tym, że w dużym mieście można więcej zobaczyć, a w małym więcej usłyszeć. - Jean Cocteau
-
- Rhetor
-
- Rhetor
W czasie testu włączone 2 dekodery i 2 komputery za routerem.
I zaraz potem Kraków:
Krzychu, a czy Ty czasem nie robisz tych testów przez Wifi? Bo prędkości by się wtedy zgadzały
-
- Rhetor
No to więcej nie wyciągniesz choćbyś bardzo chciał, to jest max co taki tańszy router przez siebie przepuści z włączonym szyfrowaniem. Po kablu też nie będziesz miał więcej niż 80-85 Mb/s.