Kino Marzenie oraz Millenium
Podobno coś koło 500 tyś. Tak z innej beczki wysłałem maila do firmy odpowiedzialnej za Małopolską sieć kin cyfrowych z zapytaniem kiedy taki sprzęt otrzyma Millenium. Odpisali mi że kina MCK-u (Millenium i nowosądecki Sokół) muszą dopiero ogłosić przetarg i że najprawdopodobniej projektor 3D na stałe zagości w tych kinach na jesieni, choć słyszałem plotki że w przypadku Millenium może być dużo wcześniej.... ale to tylko plotkihuziu pisze:Ciekaw jestem ile taki projektor kosztuje. Zakładam, że z kilkaset tyś.
Nono, Alicję w 3D polecam, można prawie łapać motylki A reklamy 3D w Dąbrowie Tarn to już widziałem ze dwa tygodnie temu I to plakaty w Tarnowie... Chyba najwcześniej z tego unijnego programu skorzystali, o którym ktoś wyżej pisał...
"Wolę być głupim z nadzieją, niż bez nadziei - niemądrym" Edward 'Dudek' Dziewoński
Kiedy ktoś łupnie głową w ścianę i dojdzie do wniosku, że nie 3D ludzi kręci ani nowe super wygodne fotele, tylko różnorodny, bogaty repertuar?? Dlaczego w multipleksach jest ruch? Bo ludzie mają 10-20 filmów do wyboru w ciągu dnia... A nie 2 filmy przez dwa tygodnie...
"Wolę być głupim z nadzieją, niż bez nadziei - niemądrym" Edward 'Dudek' Dziewoński
-
- Rhetor