Kolejny madafaka rozwalił zderzaka...
Dziś koło szkoły w Skrzyszowie ok. 13 był wypadek, na drodze leżał "ścigacz", rowery i młody chłopak ułożony w pozycji bocznej, twarz we krwi, chyba nieprzytomny, źle to wyglądało Ktoś wie co tam się stało? Przejeżdżałem tam na rowerze jeszcze przed przybyciem karetki, miał już pomoc więc nie powiększałem zbiegowiska.
nikt nic dalej nie słyszał?Boruta pisze:Dziś koło szkoły w Skrzyszowie ok. 13 był wypadek, na drodze leżał "ścigacz", rowery i młody chłopak ułożony w pozycji bocznej, twarz we krwi, chyba nieprzytomny, źle to wyglądało Ktoś wie co tam się stało? Przejeżdżałem tam na rowerze jeszcze przed przybyciem karetki, miał już pomoc więc nie powiększałem zbiegowiska.
-
- Rhetor
Jechałem obok, wyglądało jakby coś o pokroju Opla Zafiry ściągnęło pieszego na pasach przed przystankiem - rozbita szyba przednia i zmięta maska.
Wysłane z mojej budki telefonicznej
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
-
- Archont
mam nadzieję że tylko tak się skończyło bo mi co prawda drzewo i ekrany zasłaniały widok ale dość długo trwała akcja pogotowia i myślałem że to coś poważniejszego i też mi się wydawało że raczej za daleko by było gdyby to miało miejsce na przejściu dla pieszych, ale gdyby ten wypadek miał miejsce na przejściu to by mnie to nie zdziwiło bo co prawda jeszcze nie było na tym przejściu wypadku ale to co tam kierowcy wyprawiają to tylko czekać aż niestety kiedyś przytrafi się jakaś tragedia