Masz rację ale.... W kilku źródłach zakupiłem polski czosnek który niestety czuć stęchlizną do tego stopnia, że zrobione sosy poleciały do sanitarki.Beaver pisze:Ale to chyba dobrze ze w sosie czosnkowym czuc czosnek
Da Grasso Tarnów
Niestety ilość zamówień spada i to we wszystkich lokalach gastronomicznych sklepy się zamykają wystarczy przejść się Lwowską ,Żydowską i innymi ludzie nie mają aż tyle kasy bo i skąd mają mieć z takimi stawkami jakie ''obowiazują'' w Tarnowie.
Żeby utrzymać taki lokal z takim czynszem to trzeba naprawdę wielkie ilości sprzedawać małe lokale ledwo przędą a co dopiero taki gigant.
Żeby utrzymać taki lokal z takim czynszem to trzeba naprawdę wielkie ilości sprzedawać małe lokale ledwo przędą a co dopiero taki gigant.
''Bliższy Bogu jest niewierzący stosujący w życiu siedem przykazań, niż katolik, który wypełnia tylko trzy pierwsze''
-
- Rhetor
Dla Żydowskiej strzałem w tamtejsze lokale było zamurowanie tego przejścia w murze. Znajomy prowadził tam lokal, odkąd jest tam krata spadł mu ruch o 2/3, więc knajpy już nie ma.
Wysłane z mojej budki telefonicznej
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
To był jeden z największych "drobnych" idiotyzmów ze strony konserwatora w ostatnich latach.LordRuthwen pisze:Dla Żydowskiej strzałem w tamtejsze lokale było zamurowanie tego przejścia w murze. Znajomy prowadził tam lokal, odkąd jest tam krata spadł mu ruch o 2/3, więc knajpy już nie ma.
Do tej pory szlag mnie trafia jak sobie to przypomnę.
"Wkrótce Europa przekona się, i to boleśnie, co to są polskie fobie, psychozy oraz historyczne bóle fantomowe" S. LEM