Poszukuje namiary na dobrego ginekologa?
Do Smidy chodziłam jak przyjmowała na fundusz (nie z ciążą ) - dokładna ,odpowiada na pytania ,nie żałuje badań i czasu dla pacjentki .Wcześniej "poznałam " ją w szpitalu bo przy niej rodziłam też zachowanie bez zarzutu ,dokładna ,kulturalna,miła.
Kowalewskiego z opinii znam ,nie byłam osobiście gdyż odstraszyły mnie długie terminy oczekiwania na wizytę .
Kowalewskiego z opinii znam ,nie byłam osobiście gdyż odstraszyły mnie długie terminy oczekiwania na wizytę .
-
- Obywatel
-
- Obywatel
Moja żona również poleca panią Magdalenę Sak. Bardzo "ludzkie" podejście do pacjenta a przy tym niesamowicie dokładna i rzetelna. Każde, choćby minimalne odstępstwo od normy w wynikach badań, traktuje bardzo, ale to bardzo poważnie. Do tego sposób w jaki wszystko wytłumaczy powoduje, że pacjent(ka) ma poczucie spokoju i bezpieczeństwa i wie, że jest w dobrych rękach.sajdak pisze: W imieniu żony mogę polecić Magdalenę Sak.
Nam się jeszcze udało trafić z porodem gdy akurat miała dyżur. Bajka!
-
- Obywatel
słyszałam o halskiej bardzo złe opinie, zwłaszcza od pacjentek, które miały z nią kontakt w szpitalu, ale mnie, choć nie chodziłam nigdy prywatnie, nigdy nie spotkało z jej strony nic nieprzyjemnego. przyjmuje na fundusz w przychodni na os. 25-lecia w środy od rana. raczej określiłabym jej sposób traktowania mnie jako pacjentki jako rzeczowy i konkretny, żadnych pierdół, ale też nie oziębłość
2250 ml, gr. 0"-"
-
- Proedroj
Moja Droga ja od dłuższego czasu leczę się u Pani dr.n.med. Agnieszki Rajtar-Ciosek i Pani dr.n.med Magdaleny Krzyczkowskiej-Sendrakowskiej w Krakowie. Gorąco polecam. To lekarze z Kliniki Endokrynologii Ginekologicznej w Krakowie na Ul. Kopernika 23. Polecam bo ta Klinika to jedyna deska ratunku i przynajmniej za badania nie płacę.
-
- Proedroj
https://www.su.krakow.pl/o-k-kliniki-gi ... gii-krakow
To dane adresowe tam. Tam jest personel oddziału wytypowany. Trzeba sobie kogoś wybrać. Na portalu znanylekarz.pl jest baza i tam są dane gabinetów lekarzy, którzy m.inn pracują w Klinice Ginekologii na ul. Kopernika 23. Ogólnie ta Klinika pomaga bez względu na status społeczny i finansowy. Ja od rodzinnej dostałam skierowanie do Poradni endokrynologicznej i obecnie leczę się w Poradni Endokrynologicznej przy Klinice Endokrynologii Ginekologicznej w Krakowie na ul Kopernika 23. Jak będziesz szukać specjalisty zawsze miej na uwadze czy to pracownik Kliniki na Kopernika 23. To ważne. Powodzenia i dużo szczęścia Ci życzę. Przybycień czy Janosz? Są od nich o wiele lepsi a nawet wśród tych profesjonalistów są kobiety lekarze jeżeli pacjentka zwraca też uwagę na płeć lekarza ze względu na strach czy wstyd przed mężczyzną. Masz wybór. Serdecznie pozdrawiam.
To dane adresowe tam. Tam jest personel oddziału wytypowany. Trzeba sobie kogoś wybrać. Na portalu znanylekarz.pl jest baza i tam są dane gabinetów lekarzy, którzy m.inn pracują w Klinice Ginekologii na ul. Kopernika 23. Ogólnie ta Klinika pomaga bez względu na status społeczny i finansowy. Ja od rodzinnej dostałam skierowanie do Poradni endokrynologicznej i obecnie leczę się w Poradni Endokrynologicznej przy Klinice Endokrynologii Ginekologicznej w Krakowie na ul Kopernika 23. Jak będziesz szukać specjalisty zawsze miej na uwadze czy to pracownik Kliniki na Kopernika 23. To ważne. Powodzenia i dużo szczęścia Ci życzę. Przybycień czy Janosz? Są od nich o wiele lepsi a nawet wśród tych profesjonalistów są kobiety lekarze jeżeli pacjentka zwraca też uwagę na płeć lekarza ze względu na strach czy wstyd przed mężczyzną. Masz wybór. Serdecznie pozdrawiam.
bella swan, to chyba Ci się status finansowy poprawił, że Cie stać na wyjazdy do Krakowa.
https://www.youtube.com/watch?v=3WMcBC4 ... e=youtu.be" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Proedroj
Ozi26 każdy orze jak może, ja mam dość na głowie każdego dnia i nie wyleżana jestem. W pocie czoła haruję i nie wiem kiedy dzień się zaczyna a kiedy kończy. Pomagam na gospodarstwie u rodzinki oraz w domu i zawsze ktoś od serca wspomoże. A co manna mi z nieba będzie lecieć? A o zdrowie też trzeba zadbać. Proszę mnie nie obrażać. Człowieka pracy czyli mnie. Kocham pracować, pomagać i czuć się potrzebna i to mi radość niesie. Tyle.ozi26 pisze:bella swan, to chyba Ci się status finansowy poprawił, że Cie stać na wyjazdy do Krakowa.