ZETO - wolny internet wieczorami
-
- Rhetor
W ostatni łikend mieli am jakiś problem podobno.
Wysłane z mojej budki telefonicznej
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
-
- Rhetor
Goscinny, nie trzeba kompa, wystarczy router z biedronki
Swego czasu były podróby dlinka za 30 zł dostępne właśnie w biedronkach, tam był jakiś porypany soft, który jak zobaczył w sieci inny taki router naparzał do niego bardzo dużą ilością pakietów.
Swego czasu były podróby dlinka za 30 zł dostępne właśnie w biedronkach, tam był jakiś porypany soft, który jak zobaczył w sieci inny taki router naparzał do niego bardzo dużą ilością pakietów.
Faktycznie jest gorzej, od paru dni przeważnie przed południem, na krótką chwilę rozłacza internet, po paru chwilach internet wraca. Dzieje się to czasem pare razy dziennie. Może nie jest to jakieś upierdliwe dla użytkowania WWW. Ale grając przez sieć potrafi doprowadzić do furii :/
I od razu odpowiem: nie jest to wina serwerów gry, bo znajomi z MM grają cały czas i ich nie wyrzuca.
I od razu odpowiem: nie jest to wina serwerów gry, bo znajomi z MM grają cały czas i ich nie wyrzuca.
Różnica pomiędzy małym a dużym miastem polega na tym, że w dużym mieście można więcej zobaczyć, a w małym więcej usłyszeć. - Jean Cocteau
-
- Archont
W ZETO od jakiegoś czasu tak. Nie dalej jak wczoraj sąsiadka mi marudziła, że wszystko jej zaczęło jakiś czas temu mulić. Ja w umowie ponoć mam 100Mb, dl potrafi oscylować w okolicach 20Mb, a i to nie zawsze. Z uploadem jest różnie jestzbliżony albo i o 50% większy (kiedyś mi speedtest pokazał przeszło 30Mb). Więc nie ma reguły.
^
^
Kluczem do sukcesu w zawodach fonicznych jest klucz sztorcowy.
Bo łączność musi być pewna!
-
- Archont
Przyznam się bez bicia, że nie jestem miłośnikiem ściągania i nawet jak jest 10Mbps na teście to mnie to wystarcza, a wobec powyższego nie lecę z reklamacją. Ja wiem, że to źle
^
^
Kluczem do sukcesu w zawodach fonicznych jest klucz sztorcowy.
-
- Rhetor
farciarzgilmore, takie pytanie na które ludzie nie zwracają uwagi: testujesz po fifirifi czy po kablu?
Pytanie stąd, że sam spotkałem się z wieloma sytuacjami, że ktoś mówi, że mu net muli, mieszka w bloku i ma w zasięgu 1500 sieci wifi...
Pytanie stąd, że sam spotkałem się z wieloma sytuacjami, że ktoś mówi, że mu net muli, mieszka w bloku i ma w zasięgu 1500 sieci wifi...