Beaver pisze:Moze mi ktoś sprawdzić czy sa hasła:
Tony Rickardsson - JEST
Ryszard CHRUPEK - nie ma
Zygmunt Pytko - JEST
z góry dzieki
680 lat Tarnowa
-
- Rhetor
Prowizorka a nie encyklopedia. I to wszystko za publiczne pieniadze. Laurka za kilkaset tysiecy złotych. Przykre jest to, ze niektore osoby nie potrafia sie wzniesc poza przecietnosc i pokazac skromnosc poprzez brak afiszowania i bycia w encyklopedii. Za niedługo w biogramie jakiejs osoby znajdziemy, ze najwiekszym sukcesem jest znalezienie się w encyklopedii.
-
- Rhetor
- Kontakt:
Mam rozumieć, że atutem może być "nieobecność" wśród haseł Encyklopedii ? ufffWeredyk pisze:Przykre jest to, ze niektore osoby nie potrafia sie wzniesc poza przecietnosc i pokazac skromnosc poprzez brak afiszowania i bycia w encyklopedii.
http://www.kubakwasny.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
ponad > 22000 ml A Rh +, a TY?
Kazdy z zyjacych (szczególnie tych pelniacych funkcje publiczne) powinien sobie zrobic rachunek sumienia i wewnetrznie zastanowic czy powinien sie znalezc.
Gdyby encyklopedia byla dopracowana na tip top, nie powodowala by kontrowersji co do doboru osob i hasel, nie bylo by problemu. W sytuacji, ktora zaistniala trzeba bylo sie zastanowic kilkukrotnie czy jest sens sie wystawiac na strzaly opinii publicznej (vide chociażby Pani Prezydent Skrzyniarz).
Suma sumarum czuje ze wiecej to niekorzystnych skutkow przyniesie niz pozytywow. Zrobil sie kwas, zamiast swieta.
Gdyby encyklopedia byla dopracowana na tip top, nie powodowala by kontrowersji co do doboru osob i hasel, nie bylo by problemu. W sytuacji, ktora zaistniala trzeba bylo sie zastanowic kilkukrotnie czy jest sens sie wystawiac na strzaly opinii publicznej (vide chociażby Pani Prezydent Skrzyniarz).
Suma sumarum czuje ze wiecej to niekorzystnych skutkow przyniesie niz pozytywow. Zrobil sie kwas, zamiast swieta.
-
- Rhetor
- Kontakt:
Nie byłbyś sobą gdybyś nie pominął przy tej okazji np. radnej Anny Czech wraz z jej Fundacją ;-) ??Gdyby encyklopedia byla dopracowana na tip top, nie powodowala by kontrowersji co do doboru osob i hasel, nie bylo by problemu. W sytuacji, ktora zaistniala trzeba bylo sie zastanowic kilkukrotnie czy jest sens sie wystawiac na strzaly opinii publicznej (vide chociażby Pani Prezydent Skrzyniarz).
http://www.kubakwasny.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Metoikos
- Kontakt:
Napiszmy w³asną Encyklopedię Tarnowa!
Encyklopedia byłaby tworzona bezpośrednio w Internecie na zasadach podobnych do Wikipedii, przy czym nie będzie ograniczeń w liczbie haseł, ani ich obszerności w granicach zdrowego rozsądku. To internauci zadecydują co w niej będzie.
Zapraszamy na naszą stronę: Tarnoviana.org .
Zapraszamy na naszą stronę: Tarnoviana.org .
-
- Metoikos
- Kontakt:
brak dostępu
Może były jakieś chwilowe problemy. Ja oglądam stronę z sieci i ją widzę. Czy problem dalej występuje?
-
- Metoikos
- Kontakt:
A u mnie dzia³a
Jeśli możesz to napisz gdzie widzisz przyczynę tej blokady...Goscinny pisze:A u mnie nie działa Wiem dlaczego, ale nie powiem. Ważne, że link jest dla części osób niedziałający.
Tarnoviana.org
Wolna Encyklopedia Tarnowa
Wolna Encyklopedia Tarnowa