Oj, tak, multipleks to teraz chyba najbardziej oczekiwana rzecz w TarnowieOsobiście czekam na multikino (teraz to już 3D).
Byłem w weekend na Alicji w krainie czarów w wersji 3D, i muszę przyznać, że efekty są niesamowite.
Oj, tak, multipleks to teraz chyba najbardziej oczekiwana rzecz w TarnowieOsobiście czekam na multikino (teraz to już 3D).
Idąc tym tropem to ubrania i buty można tak kupować. Wymierzyć, a potem zamówić z Allegro za 60% ceny. Ja podobnie cały sprzęt RTV i AGD zamawiam tylko przez net. Oczywiście wcześniej dokładnie oglądam produkt w Saturnie, Euro czy MM. Dużo ludzi tak robi i dlatego sklepy narzekają i nie wyrabiają na czynsz.Cubaza pisze:Goscinny, dokładnie O to mi właśnie chodziło Żeby pójść zobaczyć bo na zdjęciach w necie to wszystko pięknie wygląda ;PA potem kupisz przez Internet, bo taniej
Dokładnie . Co najlepsze nawet rodzice robią dokładnie tak samo, ba nawet stół zamówili przez internet. Nie zawsze zakup prze internet jest najlepszy, ale to co można zobaczyć i porównać........... . Nawiasem handlowcy sami sobie strzelają samobója, olewają klientów, wywalają marże z kosmosu itp, a klient jak to klient, chce kupić taniej.bobasek pisze:Cubaza napisał/a:
Cytat:
A potem kupisz przez Internet, bo taniej
Goscinny, dokładnie O to mi właśnie chodziło Żeby pójść zobaczyć bo na zdjęciach w necie to wszystko pięknie wygląda ;P
Idąc tym tropem to ubrania i buty można tak kupować. Wymierzyć, a potem zamówić z Allegro za 60% ceny. Ja podobnie cały sprzęt RTV i AGD zamawiam tylko przez net. Oczywiście wcześniej dokładnie oglądam produkt w Saturnie, Euro czy MM. Dużo ludzi tak robi i dlatego sklepy narzekają i nie wyrabiają na czynsz.
rzuf, dokładnie Ten na Wałowej nie działa już od przeszło tygodnia ;P A przydałoby mi się kasę na konto sobie wpłacićWpłatomat Mbanku by się przydał jeszcze jeden
Ubrań i butów raczej bym przez neta nie zamawiał Nie wiem ;P Do tego jakoś przekonania nie mam Inne rzeczy owszem, ale ciuchy i buty to nie za bardzo Buty niestety, ale muszę zmierzyć i jak mi się podobają to wole je kupić w sklepieIdąc tym tropem to ubrania i buty można tak kupować. Wymierzyć, a potem zamówić z Allegro za 60% ceny. Ja podobnie cały sprzęt RTV i AGD zamawiam tylko przez net. Oczywiście wcześniej dokładnie oglądam produkt w Saturnie, Euro czy MM. Dużo ludzi tak robi i dlatego sklepy narzekają i nie wyrabiają na czynsz.
Wiem wiem Ale jakoś tam nie umiem się do ciuchów i butów kupionych na internecie przekonaćWeredyk pisze:Zawsze Cubaza mozesz w 10 dni dokonac zwrotu.
To Ty nam zepsułeś Nie ładnie hehehe Żartuję oczywiściePropo wpłatomatu w mbanku nie działa od mojej transakcji wpłacam sobie pewna kwotę a tu wyskakuje błąd modułu gotówkowego...
Dla mnie to właśnie jest śmieszne. Myślałem, że jak otworzą w GT swoją placówkę to będzie lepiej. Placówki niestety nie otworzyli i nie mają zamiaru otwierać bo wisi karteczka, że do wynajęcia.Bo Panie nie maja dostępu nawet do konta przez system... a najlepsze jest to iz otworzyć konto w placówce można, ale zamknąć to juz nie.
Dokładnie mBank jest częścią BRE Banku - podobnie jak MultiBank - chcesz mieć oddział i obsługę na wysokim poziomie to można wybrać MultiBank. Mnie osobiście również to pasuje, kiedyś zdarzało mi się większą kwotę wpłacać na swoje konto i nie miałem problemu. Ot czasami się błąd lub awaria może zdarzyćfarciarzgilmore pisze:Wiadomo od zawsze, że mBank tak działa i taka jego rola. Jest typowo bankiem internetowym gdzie wszystkie sprawy załatwiamy poprzez internet albo za pomocą infolinii. Dlatego również nie płacimy nic za prowadzenie rachunków. Coś za coś.
Mi to osobiście pasuje i bardzo chwalę sobie mBank.
Pzdr