Podobno jest Level 0 i Level 1 który już widzieliśmy na mapkach, tyle że na level 0 znajdzie sie również parking (tak mi sie wydaje)halford pisze:A ta galeryja ma piętro czy się na parterze skończy ?
Centrum Handlowe Gemini Park
Sorry, ale rzeczywistości Husiek tu na forum nie zaczarujesz. KFC będzie magnesem, czy chcesz czy nie. Takim samym jak w każdej innej galerii.
Zdarzyło mi się ostatnio być w 2 galeriach: w Wawce i Łodzi. W obu KFC było bardziej oblegane niż sąsiadujący z nim McDonald's. To o czymś świadczy i - niezależnie od mojego gustu - jestem przekonany, że podobnie będzie i u nas.
Osobnym zagadnieniem jest jak przełoży się to na obroty innych najemców. Wg mnie na pewno im nie zaszkodzi (mówię ogólnie, nie o gastronomii), bo jak ktoś lubi jedzenie z tej czy innej restauracji obecnej w galerii, to łatwiej będzie mu zaplanować dłuższy pobyt na zakupach, skoro może wsunąć posiłek na miejscu. Tarnovia nie daje póki co tego komfortu.
Zdarzyło mi się ostatnio być w 2 galeriach: w Wawce i Łodzi. W obu KFC było bardziej oblegane niż sąsiadujący z nim McDonald's. To o czymś świadczy i - niezależnie od mojego gustu - jestem przekonany, że podobnie będzie i u nas.
Osobnym zagadnieniem jest jak przełoży się to na obroty innych najemców. Wg mnie na pewno im nie zaszkodzi (mówię ogólnie, nie o gastronomii), bo jak ktoś lubi jedzenie z tej czy innej restauracji obecnej w galerii, to łatwiej będzie mu zaplanować dłuższy pobyt na zakupach, skoro może wsunąć posiłek na miejscu. Tarnovia nie daje póki co tego komfortu.
KFC będzie magnesem czy ja wiem może dla pewnego procentu osób na pewno ale i na pewno znajdzie sie pewien odsetek osób dla których KFC będzie obojętny np dla mnie. Ok jest to zapewne zawitam nie mowie ze nie ale jak by go nie było tez bym dal rade. Myślałem ze będzie chodź jakieś kino w GJP skoro było mówione centrum handlowo-rozrywkowe... jednak z tej rozrywki niema nic,a szkoda i szkoda ze na lepsze kino przyjdzie niestety nam jeszcze poczekać
Husiek, zapewne rozrywką będzie styczniowe Studio Dakar. I zapewniam was że osoba Rafała Sonika, który spotka się z klientami po powrocie z rajdu będzie większym magnesem niż KFC.
Ale zgodzę się, że KFC w w ostatnim czasie ma więcej klientów niż McD. To zapewne sprawka zestawów B-smart za 4,99 PLN :lol:Ja osobiście za tym nie przepadam, wolę zjeść w Jeffsie jak akurat jestem na zakupach w G.Kazimierz
Ale zgodzę się, że KFC w w ostatnim czasie ma więcej klientów niż McD. To zapewne sprawka zestawów B-smart za 4,99 PLN :lol:Ja osobiście za tym nie przepadam, wolę zjeść w Jeffsie jak akurat jestem na zakupach w G.Kazimierz
Ostatnio zmieniony 16-03-2010, 22:10 przez bobasek, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie zgodzę się z tym. Owszem będzie magnesem osoba Rafała Sonika, ale to będzie wabik jednorazowy. KFC będzie tam stale a Rafał Sonik raz;)bobasek pisze:Husiek, zapewne rozrywką będzie styczniowe Studio Dakar. I zapewniam was że osoba Rafała Sonika, który spotka się z klientami po powrocie z rajdu będzie większym magnesem niż KFC.
Nie Fajnie, że będzie KFC w Tarnowie, ale nie uzależniam bytu Galerii od tego akurat;P Mianowicie bardziej zależy mi na Castoramie i na MediaMarkt
Dlaczego MM? Mianowicie lubię mieć duży wybór. Jeśli na przykład chciałbym kupić jakieś radio samochodowe. To poszedłbym do MM bo mają tam dużo wystawionych radioodbiorników i zobaczył jak się ceny kształtują jak wyglądają w rzeczywistości a nie tylko na zdjęciach w internecie.
Zresztą wiadomo, że jak są jakieś wielkie promocje to można coś tanio znaleźć Trzeba się tylko liczyć z tym, że żywym się nie wróci z takiego wypadu ;P
Dlaczego MM? Mianowicie lubię mieć duży wybór. Jeśli na przykład chciałbym kupić jakieś radio samochodowe. To poszedłbym do MM bo mają tam dużo wystawionych radioodbiorników i zobaczył jak się ceny kształtują jak wyglądają w rzeczywistości a nie tylko na zdjęciach w internecie.
Zresztą wiadomo, że jak są jakieś wielkie promocje to można coś tanio znaleźć Trzeba się tylko liczyć z tym, że żywym się nie wróci z takiego wypadu ;P
A potem kupisz przez Internet, bo taniejCubaza pisze:To poszedłbym do MM bo mają tam dużo wystawionych radioodbiorników
Przyznam się bez bicia, że tak kupowałem prawie cały sprzęt AGD - wizyty w MM i Saturnie, żeby zobaczyć na żywo modele, które mnie interesowały (co okazało się strzałem w dziesiątkę, bo kilka na fotkach tylko było ładnych), a potem zakupy przez net - wyszło 20% taniej.
Mnie wszystko jedno czy będzie KFC, czy nie, bo nie chodzę, ale na pewno przyciągnie to pewną część klientów. Osobiście czekam na multikino (teraz to już 3D).