Kolejny madafaka rozwalił zderzaka...
LordRuthwen pisze:Pytanie tylko po co?pankowal pisze:O to słabe oponki jak autko potrafi tyle pojechać.
Woje dojechać godzinę później ale dojechać spokojnie i bez napinki.
To są moje słowa przełożone na ekran , jeszcze pankowal się na Ciebie obrazi.
To nie chodzi o to czy dojedziesz godzinę wcześniej czy później, jeśli auto potrafi osiągać 200 km/h to opony powinny mieć odpowiedni indeks prędkości.
https://www.youtube.com/watch?v=3WMcBC4 ... e=youtu.be" onclick="window.open(this.href);return false;
Jak to od czego specjalista?
Od polskich Lordów.
Ps. Przepraszam Defaktor - pisałem i nie zauważyłem twojej istotnej uwagi, więc uzupełniam wpis.
Ten specjalista zajmuje się także czarnymi w degolówkach - z angielska brzmiącymi ksywami
Chcesz pozyskanej opinii, to zwróć mi koszta.
No wiesz dziki kapitalizm lansowany przez Ciebie.
No to po promocji dla piewcy Idejjjji 3,50 zł za opinię sztuk raz.
Od polskich Lordów.
Ps. Przepraszam Defaktor - pisałem i nie zauważyłem twojej istotnej uwagi, więc uzupełniam wpis.
Ten specjalista zajmuje się także czarnymi w degolówkach - z angielska brzmiącymi ksywami
Chcesz pozyskanej opinii, to zwróć mi koszta.
No wiesz dziki kapitalizm lansowany przez Ciebie.
No to po promocji dla piewcy Idejjjji 3,50 zł za opinię sztuk raz.
U nas na szczęście obeszło się bez zabitych... http://www.gazetakrakowska.pl/artykul/1 ... ,id,t.html
Dzisiaj po godz 18 na ul. Gomoły pani kierująca srebrnym bodaj Volkswagenem Polo, skręcając ze Starodąbrowskiej w Gomoły, potrąciła na pasach prawidłowo przechodzącą pieszą. Łupnięcie było raczej spore bo odgłos uderzenia słyszałem w samochodzie. Pani piesza jednak szybko się pozbierała i zebrała się do odejścia choć wyglądała na mocno wystraszoną. Potwierdziła mi, że jest ok więc i ja wsiadłem do samochodu, a ona się jednak wróciła i wsiadła do samochodu sprawczyni potrącenia.
Mam nadzieję, że pani z Polo zabrała ją z troski o zdrowie.
Mam nadzieję, że pani z Polo zabrała ją z troski o zdrowie.
Dzisiaj ok. 15:30 na Starodąbrowskiej niedaleko ronda doszło do zdarzenia drogowego. Granatowy VW /z tego co ludzie gadali/ jechał od strony ul. Lwowskiej w stronę 'plastikowego' ronda i z nieznanych mi przyczyn zatrzymał się bokiem od strony kierowcy na przydrożnym słupie oświetleniowym. Z tego co widziałem, to żadna z osób jadących pojazdem nie została zabrana do szpitala.
Działania trwały ponad godzinę, latarnia została ścięta przez strażaków wspólnie z energetykami.
P.S. Panów policjantów z WRD zaciekawił poruszany również w tym wątku temat odnośnie śliskiej nawierzchni na tym rondzie. Sprawdzali na własnych podeszwach.
Działania trwały ponad godzinę, latarnia została ścięta przez strażaków wspólnie z energetykami.
P.S. Panów policjantów z WRD zaciekawił poruszany również w tym wątku temat odnośnie śliskiej nawierzchni na tym rondzie. Sprawdzali na własnych podeszwach.
-
- Rhetor
Bi ten bajpas jest śliski...
Wysłane z mojej budki telefonicznej
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD